Haberler

Ülkü Ocakları'ndan "Zafer Yürüyüşü"

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığı tarafından "Zafer yürüyüşü" düzenledi.

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığı tarafından "Zafer yürüyüşü" düzenledi.

Ülkü Ocakları Bilecik binası önünde toplanan MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, milletvekili adayı Hüseyin Şensoy, MHP İl Başkanı Ahmet Gürses, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir, Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammed Fatih Çakır ve gençler, Küre Mehteran Takımı eşliğinde Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezine kadar yürüdü.

Şeker, burada yaptığı konuşmada, ülkü ocaklarının zafere yürüyüşü yaparak Bilecik'te gençliğe örnek olmasının kendilerinin gururlandırdığını ifade ederek, Türk gençliğinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisinin kutlu bir yürüyüşe çıktığını belirten Şeker, "MHP kadroları kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan ilimizde büyük bir aile, beraber ve bütünlük içinde, ilimizin ve ülkemizin sorunlarına köklü ve kalıcı çözümler üreterek iktidara hazır olduğunu bütün göstermiştir. Bizler haksızlığa, hırsızlığa ve hıyanete karşı "Bizimle Yürü Türkiye" diyerek adım adım, köy köy, sokak sokak, ilçe ilçe hemşerilerimizle ve milletimizle buluşuyoruz. Halkımızın yoksulluktan, yolsuzluktan ve yasaklardan artık bıktığını ve canına tak ettiğini hep beraber görüyoruz. İnsanlığımızın şiddete bölücülüğe ve teröre karşı tek yürek olduğunu ve bizimle yürümek istediğini ve bu kararı aldığını beraber yaşıyoruz" dedi.

Çakır da 19 Mayısın Türk gençliğinin bayramı olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından sanatçı Ali Kınık, sahne aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Şensoy Bahattin Şeker Ahmet Gürses Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title