Haberler

Ülkü Ocakları'ndan CHP'li meclis üyesi hakkında suç duyurusu

Güncelleme:

Ülkü Ocakları'ndan CHP'li meclis üyesi hakkında suç duyurusu

BOLU - Bolu'da Ülkü Ocakları yöneticileri, adliyeye giderek sosyal medya paylaşımlarından dolayı CHP'li meclis üyesi Resmiye Kahruman'ın hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bolu'da 31 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP'den meclis üyesi seçilen Resmiye Kahruman'ın, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin montajlı fotoğraflarını paylaşması üzerine, dün meclis toplantısında protesto eylemi gerçekleştiren Ülkü Ocakları üyeleri, sabah saatlerinde Bolu Adliyesi'ne gelerek suç duyurusunda bulundu. Adliye önünde basın açıklaması yapan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, dün Bolu Belediyesi'nde bir provokasyonla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, "Bolu Belediyesi CHP meclis üyesi Resmiye Kahruman hanımefendinin bu ülkenin cumhurbaşkanına, milliyetçi hareketin lideri, ülkücü hareketin yegane temsilcisi liderim Dr. Devlet Bahçeli'ye ithafen sosyal medyasında ahlaksızca paylaşımlarından dolayı dün Bolu Belediyesi meclis toplantısı halka açık olmasına rağmen katılmak istedik. Ancak burada çeşitli engellemelerle karşı karşıya kaldık. Hatta bir provokasyonla bile karşı karşıya kaldık diyebiliriz. Devlet memuru zabıta arkadaşları ülkücü hareketin üzerine göndererek bizleri çeşitli olumsuz eylemler içine sokmaya çalışanlara bugüne kadar prim vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz" dedi.

"Türk adaletine güveniyoruz"

Demokratik haklarını kullandıklarını söyleyen Akgül, "Dün yapmış olduğumuz demokratik eylemin ardından bugün de CHP Belediye meclis üyesi Resmiye Kahruman hakkında avukatımızla beraber yasal işlemlerin başlatılması üzerine Bolu Adliyesi'ne gelip başvurumuzu yapmak için toplandık. Bizler bugün en büyük demokratik hakkımızı kullanıyor, kendisini devlet büyüklerine hakaretten suç duyurusunda bulunuyoruz. Sosyal medya paylaşımları açık ve nettir. Bu konuda da Türk adaletine güveniyoruz. Gereğinin yapılacağından da şüphemiz yoktur" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Medya Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title