Haberler

Ulaş Kaymakamlığında Toplantı

Toplantıda Köylere Hizmet Götürme Birliğine encümen üyesi seçildi, daire müdürleri çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Ulaş Kaymakamlığında düzenlenen toplantıda, Köylere Hizmet Götürme Birliğine encümen üyesi seçildi, daire müdürleri çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Kaymakamlık salonundaki toplantıda, Köylere Hizmet Götürme Birliğinin encümen üyeliğine İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Çetin, Ersin Özkan ile Aşağıada Köyü Muhtarı Sebahattin Kartal ve Eski Karahisar Köyü Muhtarı Tuncer Bahar seçildi.

İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti üyeliğine Hürriyet Mahallesi Muhtarı Vahap Seyhan ve Şenyurt Köyü Muhtarı Mehmet Koçak getirildi.

Daire müdürleri kurumlarıyla ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlçe Jandarma Komutanlığı, muhtarlara köylerdeki yabancı şahıslarla ilgili dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Kaymakam Ali Altınkaynak, ortak köy mallarına sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Kapalı okulların köy konağı olarak değerlendirilebileceğini kaydeden Altınkaynak, daire müdürlerine destek olunmasını istedi.

Altınkaynak, yeni seçilen muhtarları kutlayarak, başarı diledi.

Toplantıya İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Zülfikar Özılgın, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Başer ve mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Daha sonra katılımcılara Ulaş Tarım İşletmesi tesislerinde yemek ikram edildi. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Ali Altınkaynak ersin özkan Kartal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title