Haberler

Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un darp edildiği işletmenin sahibi konuştu: Olayın bizimle alakası yok

Güncelleme:

Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un, Çeşme'de gittikleri bir plaj işletmesinde güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia etmesinin beach sahibi Burak Beşer açıklama yaptı. Olayın işletmenin dışında gerçekleştiğini belirten Beşer, "Ne çalışanlarımızla ne de bizimle hiçbir alakası yoktur" dedi.

Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un, Çeşme'de gittikleri plaj işletmesinde güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia etmesinin ardından beach sahibi Burak Beşer açıklamalarda bulundu. Kyryliuk ve arkadaşlarının defalarca mekana geldiklerini ve hiçbir problem yaşamadıklarını belirten Beşer, hukuksal yollara başvuracaklarını söyledi.

"KENDİMİZİ İLGİNÇ BİR KARALAMA KAMPANYASI İÇİNDE BULDUK"

Şeyma Subaşı'nın arkadaşı Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve arkadaşları, iddiaya göre Çeşme Dalyan'da faaliyet gösteren bir sahil plajında yer alan mekanın güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğrayıp darp edildi. Maruz kaldığı şiddeti sosyal medya hesabından paylaşarak duyuran Ukraynalı modelin iddiaları üzerine beach sahibi Burak Beşer açıklama yaptı.

Momo Beach sahibi Burak Beşer, "Bizde kendimizi ilginç bir karalama kampanyası içinde bulduk. Açıkçası çok şaşkınız. O yüzden açıklama yapma gereği hissettik. Olay işletmemizin dışında ve alakası olmayan yerde gerçekleşmiştir. Olay iki farklı misafir arasında olmuştur. Ne çalışanlarımızla ne de bizimle hiçbir alakası yoktur. İki farklı olay var. Bir tanesi tartışmadan ibaret, bu bizim bildiğimiz tarafı. Bilmediğimiz, buradan çıktıktan sonra. Kendisiyle burada tanıştık arkadaş gruplarıyla da burada tanıştık, defalarca geldiler hiçbirinde bir problem yaşamadılar. Geçen günkü olay bizi üzdü. Olan şeyi söylüyoruz, yalan söylemiyoruz görgü tanıkları şahitler de var bizde hukuksal yollara başvuracağız" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Tatil için Türkiye'de olan model Daria Kyryliuk, arkadaşlarıyla tatil için geldiği Çeşme'de turistlik bir mekanın güvenlik görevlileri tarafından darp edildiklerini iddia etti. Instagram hesabından kanlar içinde kalan yüzünün fotoğrafını paylaşan model, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Sessiz kalmak istemiyorum ve hikayemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı'nın (Çeşme, Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kız (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı. Polise ayrıntılı raporlar verdik. Olanlara kör bir göz çevirip durmamalıyız."

Saldırıdan sonra model Daria Kyryliuk ve arkadaşları Çeşme İlçe Emniyet müdürlüğüne şikayette bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Konu hakkında açıklama yapan mekan işletmesi ise iddiaları kabul etmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Çeşme Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (30)

Bıktık:

Adımızı dünyaya kötü yansıtmak bu bıktık

180
0
yanıtYanıtla
Imam:

Turkiye Azarbaycan bir olunca dunyayi feth edecekler

7
13
yanıtYanıtla
Pelerinli Itfaiyeci:

Hee ok ve yay ile mi? Medeniyete katkı sağladığın tek bir icad var mı imam? Yan yat al maaş. Haramzadeler sizi

yanıt3
yanıt7
IHTIYAR:

Kimse hatasini kbl etmez zaten. Yazik tas gibi kiza yapilana

8
11
yanıtYanıtla
alpaslan:

ey magandalar.....Türkiyedeki kadınlara yaptıgınız eziyet yetmedi de şimdi yurt dışından gelenleremi başladınız, yazıklar olsun sizlere....

11
6
yanıtYanıtla
Reel:

Ülkemizde kadına şiddete müsamaha gösteriliyor. İlla bir bakanın yakınlarına bir şey olursa iş ciddiye biniyor Maalesef. reisi seviyoruz oylarımız hep akpye ama kadına şiddet durdurulmuyor.. Bu ülkeyi suç oranı ve şiddet olayları kötü gösteriyor

5
12
yanıtYanıtla
Reel:

Kadın kadın biktık vallahi kusasım geliyor. Yahu mantıklı ol orda erkeği dövseler ne olacak erkek hakları yok mu? Kadın erkek her koşulda eşit değil mi? Kadınlar eşit olmak istiyor eşitliği geçip bir de ayrıcalıklı mı olunsun

yanıt3
yanıt3
Reel:

Kadın savunmasız senin de bşr gakıbı. Öldürülsün o zaman ne diyeceksin bakalım üzüm beyinli. Tramvay sürücüsü kadına kaç kişi saldırdı biliyor musun hiç biri tutuklanmadı.

yanıt0
yanıt2
vedat:

akilli olmak lazim biraz sen uk orasi tr annadin da o yuzden ukraynadaki gibi davranamazsin hareketlerine dikkat etmelisin yani biraz aklli olmasinin ok sen 500 dolarla tr satin falan alamadin ok akilli olun bisey olmaz

4
8
yanıtYanıtla
ZALİM:

koskoca bir işletmenin güvenlik kameraları yok mu? madem kendinden eminsin yayınla görüntüleri senin adamların mı dövdü başka bir grubu mu ayırıyordunuz herşey çıksın ortaya

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title