Haberler

Ufak Tefek Cinayetler'in Mervesi Aslıhan Gürbüz Kendisinden Tatil İsteyen Takipçisini İfşa Etti

Güncelleme:

Ufak Tefek Cinayetlerde Merve Aksak karakteri ile fırtına estiren Aslıhan Gürbüz, kendisinden tatil isteyen takipçisini ifşa etti.

Genelde sevilen iyi karakterlerden bile daha çok sevilir duruma gelen Aslıhan Gürbüz, sosyal medyadan takipçilerine verdiği ayarla da gündeme geliyor. İlginç isteklerde bulunan takipçilerini bir bir sosyal medyadan ifşa eden güzel oyuncu, gelen son istek üzerine şaşkınlığını gizleyemedi.

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Gürbüz bir takipçisinin ''bizi tatile gönder'' talebiyle neye uğradığını şaşırdı. Takipçisinin: Aslıhan hanım merhaba bize ailece bir haftalık güzel bir tatil tatil hediye eder misiniz evliyim dünyalar güzeli bir eşim 18 Eylül'de 1 yaşını dolduracak dünyalar tatlısı bir kızım var eşim hamile olduğundan geçen yıl tatil yapamadık çocuktan dolayı bu yıl için para biriktiremedim eşim de çocuğa bakmak için işten ayrıldı çok yorulduk tatil yapmak istiyoruz ama maddi olarak buna gücümüz yok ev kirası yıllık veriliyor burada kira zamanı geldi yardımcı olabilirseniz çok mutlu oluruz iyi günler' şeklinde mesaj gönderdi. Gürbüz, talep karşısında neye uğradığını şaşırdı. 'İphone isteyeni, borç için nakit isteyeni, elbise isteyeni gördü de bu gözler tatil yeni denk geldi! İnsanoğlunun arsızlığının sınırı yok! şeklinde not düşerek bu talebi ifşa etti.

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz Kendisinden Tatil İsteyen Takipçisini İfşa Etti

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz Kendisinden Tatil İsteyen Takipçisini İfşa Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslıhan Gürbüz Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (81)

Turgay sahinturk:

Birde ifsa etmis Adam sana kufur etmemis durumunun iyi olmadigini atlatmis ne var bunda bir hafta tatile gondersen ne olacak kazancinmi eksilecek utanmadan medyada paylasiyorsunun burda kuculen kardesimiz. Deyil sahsinin nekadar gorgusuz oldugunun kanitidir benim bu yazimi tatil isteyen kardesimiz okursa yazsin burdan ben gondereceyim ailesiyle bir hafta tatile

102
32
yanıtYanıtla
dfg:

İsteyen çok mu görgülü pes !!sıkarken kimseye denk gelmesin sağa sola bakalım

yanıt1
yanıt0
can sert:

tatili ben istedim abi iban yollayaylım mı teşekkürler

yanıt1
yanıt0
cemil meriç:

Namaz kılan bir toplumun psikolojiye. . . . . . . . Zekat veren bir toplumun sosyolojiye ihtiyacı yoktur Usta. . . . . . .

68
11
yanıtYanıtla
zirveden düşenler:

takipçi insan gibi bir şey istemiş. ama ne yazıkki sanatçı kardeş nedense alınmış. kibarca takipçinin isteğini rededebilirdin yada ifşa etmezdin. zamanında kendini yükseklerde görüpte bir anda aşağı çakılan çok insan var. sanatçı kardeşe bir tavsiye, ne oldum dememeli ne olucam demeli.

62
15
yanıtYanıtla
hahahaaaa:

''İnsan gibi bişey istemiş''miş. . . Lan oğlum ne insan gibisi, dilenci gibi tatil istemiş. . . Hayır ÇOCUĞUNA MAMA İSTEMİYOR, , TATİL İSTİYOR TATİL!!!!!!!!!!!!!. . . . Allahım memlekette ne kadar yüzsüz insan varmış ya, şuna bir sürü insan destek mesajı yazmış! Gidin başka ülkede nefes alın!. . . . .

yanıt1
yanıt1
Dengesiz:

ifşa etmekle taktir mi alacaksın? Tüm samimiyeti ile bir şey istemiş. vermek zorunda tabiki değilsin ama rezil etmek hoş olmamış. dizilerden bölüm başına dünya para alıyosunuz ama görüyorum ki sadece kasanız doluyor vicdan ve karakter ''''sıfır''''. Verme abi ne para ne tatil ne iphone. . verme. . ama bunu uygun bir dil ile söyle yahşi cazibe dizisinden beri takip ediyordum artık seni ne TV''de ne magazinde ne de başka bir yerde görmek dahil istemiyorum. paranızda boğulun. .

26
5
yanıtYanıtla
DENGESİZ:

FHJ ve DOĞRU SÖZ nickli arkadaşlar. . . siz önce aç karnınızı doyurun :)) Elhamdulillah maddi olarak her sene tatil yapacak durumdayım ve yapıyorum. En azıdan yorumlarınız ve ithamlarınızdan dolayı 2 dangalak günahlarımı almış durumdasınız :)) benim tepkim kadının dalga geçer gibi o insanı ifşa etmesineydi ama sizde bunu anlayacak beyin malesef yok gördüğümüz kadar. . aferin böyle devam edin siz :)

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

Güzelcene yazmış rica etmiş. İstemiosan cevap verme ne millete rezil ediosun. Ünlü olduysan o milletin sayesinde oldun.

18
10
yanıtYanıtla
kime gore:

ustelikde cok samimi, yalanda soylememis. Ifsa iyi olmamis. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title