Haberler

Twitter, Sabiha Gökçen'le Soyman'ı Karıştıran Tweet'le Yıkılıyor

Güncelleme:

Popüler Twitter hesabı 'Historical Pics'in Sabiha Gökçen'in fotoğrafıyla yaptığı paylaşıma Sabiha Gökçen yerine Safiye Soyman yazması sosyal medyanın gündemi oldu

Twitter'da 2.6 milyonun üzerinde takipçisi olan 'Historical Pics' hesabından atılan tweet, sosyal medyada gündem oluşturdu.

Hesaptan paylaşılan Sabiha Gökçen fotoğrafının altına düşülen notta, "1937'de ilk kadın savaş pilotlarından biri olan Türk havacı Safiye Soyman uçakta" ifadesi kullanıldı.
Binlerce kişi tarafından paylaşılan tweet'e Atilla Taş dahil birçok kişi renkli yorumlar yaptı. "Safiye Soyman" kısa süre içinde Twitter'da TT listesine girdi.




Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sabiha Gökçen Safiye Soyman Twitter Medya Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (9)

yner:

safiye faiksiz uçmazz

9
0
yanıtYanıtla
ZafergMobil-IOS:

HİSTORİCAL MİSSSSSTAKES??

2
0
yanıtYanıtla
samsunlu 2 Mobil-ANDROID:

anlamadim tam bi sscmalik zaman kaybi

2
0
yanıtYanıtla
varto49Mobil-ANDROID:

bn daha cok karistircamm

0
1
yanıtYanıtla
eşref asi:

sabiha gokcen bir ermeni asıllıdır kendi halkına bomba atmıs biri olarak tarih kitaplarında geciyor savunmasız insanları katleden canavar o kadar yoksa kim bir kadın pilota savaş uçağı verecek ilk savaş maceralarınıda kitaplara aktarıyor işte bunun için yaşasın cehennem kendi halkını katleden bir insan olamaz

1
0
yanıtYanıtla
TÜRKMobil-IOS:

1000 göllü Musa kelleni alırım cehennemlik mahlukatlar

1
0
yanıtYanıtla
esref asi:

canın kellemi cekti goçum

yanıt0
yanıt0
Can:

Recep İvedik tarzı :D

0
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Safiya hanim disinizi hangi tabibe yapdirdiniz on chepesi biraz kaba olmus :))))))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title