Haberler

TV8 canlı izle! Kırmızı Oda canlı izle! Kırmızı Oda 52. yeni bölüm canlı izle! Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TV8'in beğenilen dizisi Kırmızı Oda bugün yeni sezonu ile ekranlara geldi. Yeni bölümü canlı izlemek isteyen seyirciler "Kırmızı Oda canlı izle! TV8 Kırmızı Oda 52. bölüm canlı izle! Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak?" aratması yapıyor. Kırmızı Oda canlı izle! Kırmızı Oda full HD izle! TV8 canlı izle! TV8 canlı yayın izle! Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

TV8 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda yeni sezonuyla yine izleyiciyi büyüledi. Reyting rekortmeni dizinin yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı. İşte 19 Kasım Cuma günü ekranlara gelecek Kırmızı Oda'nın 52. Bölüm yeni tanıtımı.

KIRMIZI ODA CANLI İZLE!

KIRMIZI ODA KONUSU NE?

Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004'te yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlama bir dizidir. Dizide, İstanbul'da psikiyatri kliniği sahibini ve bir psikiyatrist olan Doktor Hanım'a ve diğer psikiyatrlara başvuran danışanların hikayeleri anlatılmaktadır.

Dizinin yapım şirketi olan OGM Pictures daha öncesinde Doğduğun Ev Kaderindir sonrasında ise Masumlar Apartmanı romanlarından da uyarlama dizi yapmıştır. 2020'nin Temmuz ayında duyurulan dizinin senaristi Kızım ve Hekimoğlu'nun da senaryosunu yazan Banu Kiremitçi Bozkurt'tur. Cem Karcı'nın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin TV8'de yayınlanacağı duyuruldu. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

4 Eylül 2020 Cuma akşamı yayınlanan ilk bölüm, 6,10 reyting ve yüzde 19'luk izlenme payı ile AB grubunda günün en çok izlenen programı oldu.

Kırmızı Oda canlı izle! TV8 Kırmızı Oda 51. bölüm canlı izle! Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak?

KIRMIZI ODA OYUNCULARI KİMLER?

  • Binnur Kaya
  • Tülin Özen
  • Burak Sevinç
  • Meriç Aral
  • Halit Özgür Sarı
  • Gülçin Kültür Şahin
  • Sezin Bozacı
  • Baran Can Eraslan

Ana karakterler:

Doktor Manolya Yadigaroğlu / Doktor Hanım (Binnur Kaya): Kliniğin sahibi ve yılların tecrübesine sahip olan psikiyatr. Aydın ile evlidir.

Sekreter Tuna (Gülçin Kültür Şahin): Kliniğin sekreteri. İyi kalpli, yardımsever ve yufka yürekli biri.

Kafe Görevlisi Aynur (Sezin Bozacı): Kliniğin kafe görevlisidir. Kliniğin alt katın temizliğinden ve yemek servisinden sorumludur.

Çaycı Hüseyin (Baran Can Eraslan): Kliniğin çaycısıdır. Kekeme rahasızlığı vardır.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Kırmızı Oda Binnur Kaya Tv8 Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title