Haberler

Tuzla'da yürek ısıtan görüntü! Minibüs şoförü, yaşlı çiftin karşıya geçebilmesi için yolu kapattı

Güncelleme:

İstanbul Tuzla'da bir minibüs şoförünün yaşlı çiftin yolun karşısına geçebilmesi için yolu kapattığı görüntüler yürekleri ısıttı. Tuzla Belediyesi tarafından kaydedilen görüntüleri Belediye Başkanı Şadi Yazıcı sosyal medya hesabından paylaştı.

Tuzla Belediyesi önünde yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen yaşlı çifte yol veren minibüs şoförü diğer araçların durmaması üzerine aracıyla iki şeridi kapatarak çifte yardımcı oldu. Tuzla Belediyesi güvenlik görevlileri tarafından fark edilen olay güvenlik kameralarına yansıdı.

YAŞLI ÇİFTİN KARŞIYA GEÇMESİNİ SAĞLADI

Tuzla'da Evliya Çelebi Mahallesi Hatboyu Caddesi üzerinde bulunan yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen yaşlı çifte o sırada caddeden geçen Tuzla Şifa-Pendik hattında hizmet veren yolcu minibüsü yol vermek için durdu. Ancak iki şeritli yolda diğer araçların durmaması üzerine minibüsün şoförü yolu keserek yaşlı çiftin karşıya geçmesini sağladı. O anlar ise Tuzla Belediyesine bağlı Güvenlik Görevlileri tarafından fark edilirken güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.

BELEDİYE BAŞKANI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Belediye önünde kameralara yansıyan bir görüntüyü sizlerle paylaşmak istedim. Karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlara yol veren minibüs şoförünün çözüm biçimi tartışmaya açık olsa da tebrik etmeden geçemem. Trafikte yaya önceliğini de bu vesileyle hatırlatmış olalım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Sosyal Medya Şadi Yazıcı Tuzla Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

trafik kuralları:

adam kural çiğnemiş diğeri alkışlıyor, düğün asker uüurlama için yol kesenlerden farkı ne? ha yol mu verilmiyor? işte o da birbirinden nefret edip sağa sola saldıran yeni Türkiye insanı, artık magandalar arabayla yollarda insanların önünü kesip darp etmeye çalışıyor.

0
4
yanıtYanıtla
Sessiz sessiz:

Adam adam

0
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Ben Minibüsün hareketine takılmadım da başka birşeye takıldım. Orada yaya geçidi çizgileri var ama kaldırım ile arasında demir bariyerler devam ediyor. yayalar üzerinden mi atlıyor orada, anlamadım. :)

0
0
yanıtYanıtla
Serhan:

ne kadar saçma işler varsa bizim ülkede arkadas bide güzelmiş gibi yurek ısıtan adam trafik ihlali yapıyor bu adamın direk ehliyetine el konulmalı konu ne olursa olsun suc suctur

0
0
yanıtYanıtla
meczup:

sürücüler ruh hastası inanın yayalara yaya geçidinde yol vermeyen komşum olsa tereddüt etmez suratına tükürürüm bunlardan o kadar tiksinti geldi yaya geçidinde yayalara yol vermeyen sürücülere kalın bir ceza makbuzu kesmeden bu iş olmaz çünkü bunlar medeni insan değiller

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title