Haberler

Tuzla'da Engelliler Günü Coşkuyla Kutlandı

Tuzla Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Engellerimiz Engel Değil Gösterisi’ büyük beğeni topladı.

Tuzla Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Engellerimiz Engel Değil Gösterisi' büyük beğeni topladı.

Tuzla Belediyesi Gönül Eller Çarşısı tarafından 5'inci kez düzenlenen organizasyonun sunuculuğu ünlü şovmen Yavuz Seçkin yaptı. İdris Güllüce Kültür Merkezi'nde gerçekleşen gösteri boyunca engelli çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Engelli çocukların tiyatral ve dans gösterile ise izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

"DAHA DA BÜYÜYECEĞİZ"

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı burada yaptığı konuşmada, "Gönül Eller Çarşısı'nın gerçekleştirmiş olduğu sosyal projelerin önemine dikkat çekti. Yazıcı, "Bizler Gönül Elleri Çarşısı olarak, 6'ıncı yılımızı geride bıraktık. 10 tane komisyon ile birlikte, her geçen gün büyüyerek, büyük bir aile olarak yolumuza devam etmekteyiz. Bu 10 komisyon ile toplumda dezavantajlı kesimlere ulaşmaya çalışıyoruz. İnşallah daha da büyümeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Programı çok beğendiğini ve engelli miniklerin bir yıl boyunca bu etkinliğe hazırlandığını belirten Yazıcı, "Hep birlikte izledik, çok güzeldi. Gerçekten çocuklarımız bir yıl boyunca bu gösteri için hazırlanıyorlar. Yaz tatilleri haricinde çalışmalara kesintisiz devam ediyorlar. Amacımız zaten onları evden çıkarmak, hem mutlu etmek hem eğitmekti. Bunu başardığımızı ve başardığımızı gördüğümüz için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tuzla Belediyesi Yavuz Seçkin Fatma Yazıcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title