Haberler

Tüvasaş Çalışanları İftarda Buluştu

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) çalışanları iftarda bir araya geldi.

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) çalışanları iftarda bir araya geldi.

TÜVASAŞ Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa, Sakarya Vali Hüseyin Avni Coş, TÜVASAŞ Genel Müdürü İlhan Kocaarslan, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Türk-İş Sakarya İl Temsilcisi Cemal Yaman ile kurum çalışanları katıldı.

Vali Coş, burada yaptığı konuşmada, birliğin, beraberliğin, sevgi ve saygının, ramazan ayından sonra da artmasını niyaz etti.

TÜVASAŞ'ın herkesin göz bebeği durumunda bir kurum olduğunu belirten Coş, şunları kaydetti:

"TÜVASAŞ, Sakarya denince akla gelen ilk sanayi kuruluşlarından birisidir. Bu kadim tesisin sizlerin gayretleri, yeni genel müdürümüzün yönetiminde önündeki büyük hedeflere doğru azim, inanç, heyecanla yürüyüp güzel sonuçlar alınacağına inanıyoruz. Bu müessesenin çağa, teknolojiye uygun olarak güzel ürünler üretmesi ülkemize, insanlığa yararlı çalışmalar yapması hususunda ortak bir irade var, bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlere başarılar diliyoruz. Ramazan ayında ortaya çıkan bu manevi gücün, motivasyonun üretime de yansımasını yüce Allah'tan diliyorum."

TÜVASAŞ Genel Müdürü İlhan Kocaarslan da ramazan ayının başının rahmet, ortasının mağfiret, sonunun da kurtuluş olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bu vesileyle bu ayda milletimizin, ülkemizin ve İslam aleminin her türlü kazadan, beladan ve terörden kurtulması temennimiz ve duamızdır. Bize emanet edilen cephe TÜVASAŞ cephesidir. Bu cephede bizim görevimiz yerli ve milli demiryolu araçlarını üretmektir. Bunu çok çalışarak gerçekleştireceğiz. Ramazan bayramına sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ulaşmanızı temenni ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Avni Coş Sakarya Türk İş Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title