Haberler

Tütüncü Öğretmenler İçin Sahada

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü ve ekibi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere karşı voleybol maçında ter döktü.

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü ve ekibi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere karşı voleybol maçında ter döktü.

Farklı etkinliklerle 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Kepez Belediyesi, bu kez voleybol maçıyla bu özel günü kutladı. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, belediye ekibinden oluşan takımın kaptanlığını, Kepez Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural ise öğretmenlerden oluşan takımın kaptanı olarak voleybol oynadı. Turgut Özal Spor Salonu'ndaki özel maçı Kepezli öğrenciler izledi.

Şükranlarımızı ifade ediyoruz

Başkan Tütüncü, öğretmenlerin bizleri geleceğe hazırlayan en önemli etkenler olduğunu vurguladı. Belediye olarak her yıl çeşitli etkinliklerle bu özel haftayı kutladıklarını belirten Tütüncü, "Öğretmenler gününü özel etkinliklerle kutluyoruz, onlara şükranlarımızı ödemeye çalışıyoruz." dedi. Milli Eğitim Müdürü Vural da, bu tören nedeniyle Tütüncü ile ekibine teşekkür etti. Ardından 2 takımda oynayanlar soyunma odalarını giderek, arkasında '24 Kasım Öğretmenler Günü Anısına 2016' yazılı voleybol formalarını giydi.

Meclis üyeleri de oynadı

Kepez Belediyesi takımında başkan Tütüncü'nün eşi Ayşe Tütüncü, AK Partili Meclis Üyeleri İsa Sarpdağ, Ali Fidan, Elif Derya Canbulut, başkan yardımcıları Mustafa Özsoy ile Sebahat Adanır ile belediye bürokratları yer aldı. Milli Eğitim Müdürü Vural'ın takım kaptanlığı yaptığı takımda ise öğretmenler yer aldı. Her iki takımda birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek maça başladı.

Maç 1-1 bitti

Salondaki koltukları dolduran seyirci öğrenciler, her iki taraf için de tezahürat yaptı. Karşılaşmada takım kaptanları taktikler verdi. Karşılaşmanın ilk iki setinin 1-1 bitmesi üzerine, maç her iki tarafın da kararıyla sona erdi. Maç sonunda iki takım birbirini tebrik ederek, belediye ile öğretmenler arasındaki dostluk bağının sürmesi temennilerinde bulunuldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Ayşe Tütüncü Turgut Özal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title