Haberler

Tutuklanan Halil Sezai'nin oyuncu kardeşi Duygu Paracıkoğlu'dan ilginç çıkış: Kınıyorum ama o adam masum değil

Güncelleme:

Halil Sezai, yaşlı komşusuna şiddet uyguladığı görüntülerin ortaya çıkmasıyla tutuklanan cezaevine gönderildi. Şarkıcının kardeşi Duygu Paracıkoğlu ise konu hakkında "Abimi kınıyorum ama o adam da masum sayılmaz" dedi.

Ünlü şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, 15 Eylül'de husumetli olduğu 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darbetti. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla gözaltına alınan şarkıcı, ifadesi alındıktan sonra tutuklandı. Şarkıcının kız kardeşi olayın ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

"BİRİ SÜREKLİ ANANIZA KÜFRETSE NE YAPARSINIZ?"

Uçankuş'a konuşan oyuncu Duygu Paracıkoğlu, "Abimin yaptığı yanlış. Kınıyorum ama o adam da masum sayılmaz. Ağza alınmayan küfürler etti. Abim geçen gittiğinde yine laf edince olay olmuş. Yıllar önce abime 'Bu adamlarla muhatap olma' dedim, korktuğum başıma geldi. Olay evet çok yanlış ama soruyorum, biri sürekli ananıza küfretse ne yaparsınız?" dedi.

Tutuklanan Halil Sezai'nin oyuncu kardeşi Duygu Paracıkoğlu'dan ilginç çıkış: Kınıyorum ama o adam masum değilHalil Sezai ve kız kardeşi

NE OLMUŞTU?

Tuzla'da 15 Eylül'de şarkıcı Halil Sezai, komşusu Hüseyin Meriç'i darbettiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınmış ve emniyette ifade vermesinin ardından serbest bırakılmıştı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı darp olayıyla ilgili soruşturmayı genişletmesinin ardından Sezai'yi savcılık ifadesinin alınması için adliyeye çağırmıştı. Polis eşliğinde adliyeye getirilen şarkıcı, nöbetçi hakimlikçe "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halil Sezai Meriç Eylül Masum Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (175)

bir anne:

Halil Sezai''yi dinlemeden anlamadan infaz yapmamak lazım. Bazı insanlar yaşlı da olsa edepsizliğine devam ediyor, çirkeflik, küfür, kışkırtma yapabiliyor. Nerden biliyorum çünkü başıma geldi. Herkesin başına gelebilir. Bana da yaşlı başlı adam durmadan küfür, tehdit ve hakarette bulundu aylarca. Yani ben kendimi tuttum suç işlememek için ve kadın olduğum için. Ama bir erkek bu kadar tahrik karşısında çok farklı davranabilirdi. Demem o ki Allah insanın karşısına kötü çıkarmaya görsün.

370
111
yanıtYanıtla
Aynur:

Birakin bu caniligi yapanları savunmayi Dayagin bahanesi olmaz O kufretmemismi bu kadar canice dovupte

yanıt4
yanıt2
ENDER:

Yaşlı adamı dinlemeye gerek yok değilmi ? Haklısınız bencede.

yanıt2
yanıt3
Yasar bayrak:

Bir anneye cevabim cevabınız kesinlikle doğru değil siz suçludan yana destek olmak yerine yaşlı birine odunla vurmak darp etmek hicbir delikanlıya adama yakışmaz orası set değil yaptığı çok kaba yanlış kabul edilemez bırakın bu işleri yarın sizinde başınıza gelse sosyal medyada kıyamet koparırsınız boş laflar bunlar gücü yasliyami yetiyor birde ezan okuyodum diye tepki veriyor sorgulamak lazım böyle şımarık sanatcilari

yanıt4
yanıt3
OSMANLI TORUNLARI:

Küfür eden sopayı yer hapis yatar çıkarsın yeniden ederse kafasını kırar yeniden yatarsın kimse küfür edemez.

137
119
yanıtYanıtla
):

E tabi ülkenin bir kısmı sizin zihniyetinizde, yoksa hapishaneler bu kadar dolu olmazdı ya. . . Küfür etti çek vur, yan baktı, canımı sıktı. Hoş, vuran da ceza almıyor da. Göz önünde olan, ünlü biri diye işlem yapılıyor. Her hangi biri olsaydı şu an dışarıda elini kolunu sallayarak geziyordu!

yanıt9
yanıt6
KİMENE:

HEP YANLİS İSLER RABBİM DİL DE VERMİS HEP KAVGA HEP KÜFÜR NEREYE KADAR KONUSARAK DA CÖZÜM YOLU BULUNUR BANA GÖRE HERSEYİN BASİ SAYGİ DİR

yanıt9
yanıt1
1234:

Küfür ederse gider sikayet edersin. Yaslı indana odunla saldirmakmi gerekir. Dayak atarken adam ölse...?

yanıt2
yanıt0
Vatandaş:

Hukuk devleti bura dayak atmak yok. Kanun var. Sizin gibiler yüzünden insanlık kötüye gidiyor.

yanıt2
yanıt0
Ela:

Sen bu yalana inandinmi Ezanmi okuyon diye birdaha dovuyor Sence bu cani kufur etmedenmi dovmus.Kesin ses gurultuyle cevreyi rahatsiz ediyor bu amcada karsi cikip sikayet ettigi icin dovmuslerdir bu zavalli mahluklar

yanıt3
yanıt4
Tüm 175 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title