Haberler

Tüsekon Genel Başkanı Yılmaz Soma'daydı

Ankara'da gerçekleştirilen genel kurulda Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Soma Fen Sürücü Kursu Müdürü Muhterem Sıkı'nın davetlisi olarak Soma'ya gelen, Türkiye Sürücü Kursları...

Ankara'da gerçekleştirilen genel kurulda Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Soma Fen Sürücü Kursu Müdürü Muhterem Sıkı'nın davetlisi olarak Soma'ya gelen, Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) Genel Başkanı, 20. Dönem İzmir Milletvekili İsmail Yılmaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy'u makamında ziyaret etti. Ziyarete, Manisa ve İlçeleri Özel Sürücü Kursları Derneği Başkanı Halil İbrahim Yavuz Uçar ve dernek yönetim kurulu üyeleri İbrahim Özkeroğlu ile Mustafa Ünlen de katıldı.

TÜSEKON Genel Başkanı İsmail Yılmaz tarafından konfederasyonun yapmış olduğu çalışmalar ile geleceğe yönelik hedefler konusunda bilgilerin paylaşıldığı ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar için başarı temennisinde bulundu. Soma'dan birinin Türkiye genelinde faaliyette bulunan bir sivil toplum örgütünde üst düzey göreve getirilmiş olmasından gurur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Altunsoy, ziyaretlerinden dolayı TÜSEKON Genel Başkanı İsmail Yılmaz ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaret sonrası, TÜSEKON Genel Başkanı İsmail Yılmaz, TÜSEKON Genel Başkan Yardımcısı Muhterem Sıkı, Manisa ve İlçeleri Özel Sürücü Kursları Derneği Başkanı Halil İbrahim Yavuz Uçar, dernek yönetim kurulu üyeleri İbrahim Özkeroğlu ve Mustafa Ünlen, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, şube müdürleri Mustafa Dikici, Fazlı Çetinkaya, Mehmet Yurdadur ve Murat Öztürk, Yırcalı Restoran'da birlikte iftar yemeği yediler. Yemeğin ardından misafirler Soma'dan ayrıldılar. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Yılmaz Türkiye Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title