Haberler

AFYONKARAHİSAR - TÜRSAB'a bağlı 120 seyahat acentesi temsilcisi Akdağ'ı gezdi

Güncelleme:

Afyonkarahisar Valiliği ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Dumlupınar Bölge Temsil Kurulunun iş birliğinde düzenlenen etkinlikle 120 seyahat acentesi temsilcisi, Akdağ Tabiat Parkı'nı gezdi.

Afyonkarahisar Valiliği ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Dumlupınar Bölge Temsil Kurulunun iş birliğinde düzenlenen etkinlikle 120 seyahat acentesi temsilcisi, Akdağ Tabiat Parkı'nı gezdi.

Grup, gezinin ikinci gününde Sandıklı ilçesindeki Akdağ Tabiat Parkı'na geldi. Parkta gezinti yapan grup daha sonra kent merkezindeki Bedesten ve çarşı merkezini gezerek, kentin tarihi ve turistik yerleriyle ilgili bilgiler aldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, AA muhabirine, TÜRSAB'ın turizmin önemli bir aktörü ve hizmet sağlayıcısı olduğunu söyledi.

TÜRSAB'ın Türkiye'deki önemli fonksiyonunu Afyonkarahisar'a da transfer edebilmek adına info tur düzenlendiğini dile getiren Tanır, şöyle konuştu:

"Gezide seyahat acentesi temsilcilerinden bazıları, 'biz Afyonkarahisar'ı böyle güzelliklerinin olduğunu bilmiyorduk' dediler. Yani, Afyonkarahisar turizme artık hazır. Kentin pazarlanabilecek bir turizm destinasyonu olduğunu ifade ettiler. Bu tespitler gerçekten sevindirici gelişmeler. TÜRSAB seyahat acenteleri temsilcileri, Afyonkarahisar'a turist getirecekler. Yakın zamanda şehrimizde turizm bileşenleri bir araya gelecek ve kent ekonomisine ciddi katkı sağlanacak. İnşallah, turizmde Türkiye'de önemli bir sıçrama yapacağımızı düşünüyorum."

"Afyonkarahisar acenteler için de iyi bir kazanç kapısı olacak

TÜRSAB Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu Başkanı Bilal Şenel de "Turizmin kalbi gizemli şehir Afyonkarahisar'da atıyor" sloganıyla iki günü kapsayan info gezisinin bugün tamamlandığını vurguladı.

Geziye TÜRSAB'ın bölge temsilcileri ile acente sahiplerinin katıldığını aktaran Şenel, "Arkadaşlarımız, sürekli Afyonkarahisar'dan gelip geçiyorlar. Ancak, kentin tarihi ve doğal güzelliklerini görünce turizm için önemli bir destinasyon olduğunu söylediler. Hatta, acenteler için de iyi bir kazanç kapısı olduğunu belirttiler. Hepsi, Afyonkarahisar'dan çok mutlu bir şekilde ayrılıyor. İnşallah, TÜRSAB, kendi içerisinde Afyonkarahisar'ı bir turizm destinasyonu olarak tur organizasyonlarına dahil edecek." diye konuştu.

TÜRSAB Aydın Bölge Kurulu Başkanı Eda Yurtcan da iki günlük gezide kentin tarih ve doğasına hayran kaldığını, yeni tur destinasyonlarına Afyonkarahisar'ı da ekleyeceklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Akdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title