Haberler

Turnuvanın En Hızlısı İmamlar Oldu

Aydın'da devam eden Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda maçın 20'inci saniyesinde golü bulan Müftülük Takımı, turnuvanın en hızlı ekibi oldu.

Aydın'da devam eden Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda maçın 20'inci saniyesinde golü bulan Müftülük Takımı, turnuvanın en hızlı ekibi oldu.

Aydın Valiliği tarafından düzenlenen Aydın Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda, büyük bir heyecan ve çekişmeyle devam ediyor. Turnuva kapsamında Aydın İl Müftülüğü Futbol Takımı ile Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımı arasında oynanan ve baştan sona çekişmeye sahne olan karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maçın henüz 20'inci saniyesinde takımını 1-0 öne geçiren gölü atan Aydın İl Müftülüğü Futbol Takımı oyuncusu Ali Ören, şuana kadar turnuvanın en erken golünü atan isim oldu.

Aydın Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nın iddialı ekiplerinden olan Aydın İl Müftülüğü Futbol Takımı'nın yöneticiliğini DİVA-SEN Aydın Şube Başkanı Necmettin Tufan ve antrenörlüğünü de Mustafa Çat yapıyor. Takımda Süleyman Marangoz, İsmail Aşık, Bünyamin Aşçı, Ali Ören, Mustafa Nacak, Serkan Gültepe, Abdullah Özder, Mahmut Yelken,

Fahri Yılmaz, H.Oğuz Demir,

Mehmet Kurt, Veysel Eroğlu ve Okan Özkan isimli din görevlileri yer alıyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Ören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title