Haberler

Türkoğlu Dörtyol Halk Pazarı ve Hal'ine Çıkartma Yaptı

Güncelleme:

Bayram Türkoğlu, Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali ve Halk Pazarı'na AK Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı'yla birlikte tam kadro çıkartma yaptı.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali ve Dörtyol Cumartesi Halk Pazarı'na AK Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı'yla birlikte tam kadro çıkartma yaptı.

Türkoğlu'nun Dörtyol Yaş Sebze ve Meyve Hali ile Dörtyol Cumartesi Halk Pazarı'na gerçekleştirdiği ziyarete, AK Parti Hatay İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Hatay İl Genel Meclis Üyesi Hasan Uzun ve bazı partililer de eşlik etti.

Dörtyol Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde ilk ziyaretini Dörtyol Komisyoncular Derneği Başkanlığı'na gerçekleştiren Türkoğlu, ardından komisyoncuları tek tek gezerek, esnafın sorunlarını dinledi ve bol kazançlar diledi. "AK Parti milletvekilleri olarak temel düsturumuz, sadece seçimden seçime değil, her zaman ve mekânda halk ile iç içe ve omuz omuza olmaktır" şeklinde değerlendirmede bulunan Türkoğlu; "AK Parti bir kesimin ya da bir kısmın değil, 780 bin kilometrekare vatan toprağı üzerinde yaşayan 72 milyon vatandaşımızın partisidir. AK Parti halka rağmen değil, halkla birlikte ve halkın içerisinde siyaset üreten bir siyasi vizyona sahiptir. Kendimizi halkın üzerinde ve uzağında tutarak halkın isteklerini anlayabilmemiz ve halkımıza hak ettiği hizmetleri verebilmemiz mümkün değildir" dedi.

Halkla yan yana, omuz omuza hareket ederek, birlikte çözüm üretmeye talip olduklarını dile getiren AK Parti Hatay İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy da; "Daha modern ve yaşanabilir bir şehri inşa etmek adına ortak akıl anlayışıyla hareket edersek, hizmetin en güzeline layık olan beldelerimize birlikte katkı sunma zeminini oluşturmuş oluruz" dedi. Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen de, gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretleri ile hem vatandaşın nabzını tuttuklarının hem de karşılaşılan sorun ve talepleri ilk ağızdan dinlemeyi amaçladıklarının altını çizdi.

Dörtyol Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde bulunan Ocak Komisyon'da partililer ve esnafla birlikte kahvaltı yapan Milletvekili Türkoğlu, ardından Dörtyol Cumartesi Halk Pazarı'nda esnaf ziyaretine devam etti. Dörtyol Cumartesi Halk Pazarı'nda Dörtyol Belediyesi Zabıta Bürosu'nda zabıtalarla birlikte çay içen Türkoğlu, pazaryeri esnafını tek tek gezerek: "Pazar esnafımızın sorunlarını dinlemek, dualarını istemek üzere bu ziyareti gerçekleştirdik" dedi.

ARICAN: DÖRTYOL BELEDİYESİNİ ALMAYA KARARLIYIZ

AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan da, on yıllardır ihmal edilen ilçelerin, beldelerin ve insanların AK Parti döneminde hizmet görmeye ve hayat standartlarının yükseldiğine işaret ettiği konuşmasında; "Her alanda alacağı büyük hizmetlerle Dörtyol'umuzu bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Hizmetlerin ve kamu yatırımlarının sağlıklı bir şekilde gerçekleşebilmesi açısından iktidar ve belediye arasında bir uyum ve adaptasyonu sağlamak gerekir. Biz bu açıdan AK Parti olarak Dörtyol Belediyesi'ni almaya kararlıyız" dedi. AK Parti Hatay İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy da, Dörtyol Halk Pazarı'nın kendi belediye başkanlığı döneminde yapıldığını ifade ettiği açıklamasında; "Dörtyol Belediye Başkanlığı dönemimde, 1 milyon TL'lik maliyetle 10 bin metrekare alan üzerine yapımını tamamladığımız Dörtyol Kapalı Halk Pazarımızı milletimizin hizmetine sunduk. O gün hizmete sunduğumuz bu mekân, bugün Dörtyol Narenciye Festivaline ev sahipliği yapmıştır" dedi.

"Geçmiş dönemin seçimden seçime görüntü veren siyasetçilerinin aksine, milletvekilimizin bizi şimdi de ziyaret etmelerinden, halimizi ve hatırımızı sormalarından ve bir bardak çayımızı içmelerinden büyük memnuniyet duyduk. Bu tür ziyaretlerin sürmesini temenni ediyoruz" diyen hal ve pazar esnafı, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'na teşekkür ettiler.

Türkoğlu beraberindeki heyet ile birlikte Dörtyol'da merhume Latife Göksu ile merhum Mahmut Boz ve Ferdane Kartal'ın ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirerek başsağlığı dileklerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hacı Bayram Türkoğlu Ak Parti Dörtyol Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title