Haberler

    Türklerin Yeni Gözdesi ABD'nin Miami Şehri Oldu

    Dünyaca ünlü Amerikalı gayrimenkul şirketi Heafey Group Pazarlama Direktörü Emel Onur Miami’deki yatırım fırsatlarını projemlak.com’a anlattı.

    Amerika"nın Florida eyaletinin ikinci büyük kenti olan Miami"de yaklaşık olarak 10 bin Türk vatandaşı yaşıyor ve Türkler buraya yatırım yapmayı seviyor. Ortalama 300-350 bin dolar civarında bahçeli müstakil bir evi alma imkanı bulunan Miami"ye yatırım fırsatlarını dünyaca ünlü Amerikalı gayrimenkul şirketi Heafey Group Pazarlama Direktörü Emel Onur"dan dinleyelim:

    MİAMİ"DE YATIRIM YAPMAK İSTEYENLERE NELER TAVSİYE EDERSİNİZ?

    Asgari 500 bin dolarlık bir yatırım akabinde zamanla kendilerine kalıcı bir ABD oturum izni alabilirler. Artık Miami"de hem yatırım hem de tatil fırsatları sunan yeni projeler var. Ayrıca artık Miami"ye gelmek daha kolay THY 2015"ten beri direkt seferlerle buraya yolcu taşıyor.

    PEKİ NEDEN FLORİDA"YA YATIRIM YAPALIM?

    Florida kişisel eyalet gelir vergisinin olmadığı sadece altı eyaletten bir tanesi. AAA kredi notu var. Amerika"nın 4. en büyük avantajlı vergi eyaleti, Panama Kanalı"nın da genişlemesiyle önemini daha da artıran 15 adet derin su limanı mevcut, yıllık ihracatı İngiltere"nin toplam ihracatı olan 53 milyar dolar seviyesinde, senede buraya 105 milyon ziyaretçi geliyor. Tüm bunlar Florida"yı cazip hale getiriyor.

    FLORİDA"DA BİLİNDİK TÜRK YATIRIMCILARI VAR MI?

    Elbette… Bunların en önemlisi Koç grubuna ait Four Seasons Conrad Oteli, Güney Florida"da Fort Lauderdale bulunuyor. 2019 yılında açılması beklenen projede 130 otel odalı, 90 rezidanstan oluşuyor.

    FLORİDA"DA YAPILAN YATIRIMLAR NE KADAR KAZANDIRDI?

    Fort Lauderdale"deki yatırımlar sadece geçen sene yüzde 9.8 oranında değer kazandı. Bu da doğru gayrimenkul seçiminin yatırımdaki önemini gösteriyor.

    BEYAZ YAKALILAR DA İLGİ GÖSTERİYOR FLORİDA"YA TÜRKİYE"DEN KİMLER İLGİ GÖSTERİYOR

    Son zamanlarda Florida"ya gelen Türk yatırımcıların sayısı katlanarak artıyor. Miami her zaman sanatçıların ve yatırımcıların gözdesiydi. Şimdi de aralarında şirket üst düzey yöneticileri, doktorlar, avukatların yer aldığı beyaz yakalıların ilgisinin arttığını gözlemliyoruz. Her şeyi bırakıp Amerika"ya taşınmayı düşünmeyen, bir ayağım Florida"da olsun diyen yatırımcılar, özellikle condo-hotel modeline rağbet gösteriyor. Bu şekilde hem yatırımlarının para kazanması, hem de senede 1-2 ay gelip evlerinin tadını çıkartabiliyor olmaları onlara çok cazip geliyor.

    MİAMİ TATİL BELDESİ OLARAK BİNİLİYOR BU YÜZDEN YATIRIM YAPMAK NE KADAR DOĞRU?

    Panama Kanalı"nın genişletilmesi ile Güney Amerika ile ticaret yapmak isteyen şirketler için güvenli bir merkez haline geldi. Miami sadece turistik ve eğlence amaçlı bir tatil beldesi olmaktan çıkıp bir Dünya Ticaret Merkezi olma yolunda ilerliyor.

    HEM TATİL HEM YATIRIM FIRSATI MİAMİ"DEKİ FORT LAUDERDALE OCEAN CONRAD RESORT HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ?

    Dünyaca ünlü Fort Lauderdale plajının tam karşısında iki binadan oluşan, Atlantic okyanusu manzaralı Ocean Conrad Resort; 24 katlı olup 6 ila 17"nci katlar arası Condo hotel 18 ile 24"uncu katlar arası rezidanstır. Ev sahipleri dairelerini Hilton Conrad"a kiralayip senelik yüzde 8 brüt kira geliri garantisi elde edebilirler. Ayrıca dairelerini senede 30 gun Conrad"in bütün imkanlarından yararlanarak ücretsiz kullanabilirler. Bu kapsamda Golf ve Tenis Country club üyeliğini de bedava kazanırlar.

    Kaynak: Projemlak / Emlak

    Türk Hava Yolları Panama Kanalı Florida Miami Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title