Haberler

Kremlin'de önemli görüşme! Türkiye'ye S-400 sevkiyatında olası ikinci parti üzerinde çalışmalar sürüyor

Güncelleme:

ABD'nin bütün yaptırımlarına rağmen Türkiye, ikinci kısım S-400 alımı için çalışmalarını sürdürüyor. Kremlin Sarayı'nda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşen Rus Devlet Savunma Sanayi Şirketi Başkanı Sergey Çemezov, "S-400 sevkiyatının olası ikinci kısmı üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşen Rostec Başkanı Sergey Çemezov, Türkiye'ye S-400 sevkiyatında olası ikinci partisi için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

GÖRÜŞMENİN ANA KONUSU S-400'LER OLDU

Kremlin Sarayı'nda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Rus Devlet Savunma Sanayi Şirketi (ROSTEC) Başkanı Sergey Çemezov görüşme gerçekleştirdi. Kremlin Sarayı'ndan yapılan yazılı açıklamada görüşmenin ana konusu Türkiye ile Rusya arasındaki S-400 Hava Savunma Sistemleri oldu. Putin'e, Türkiye ile yapılan anlaşmanın detaylarından bahseden Çemezov, "Şirket tüzüğüne göre şirketin çalışmalarını içeren 2019 sonuçlarını genel ve finansal olmak üzere raporlayarak size sunuyorum. 2019 yılında bir önceki yıla göre şirket karı yüzde 8 oranında artış gösterdi" dedi. Putin'in Rostec'e bağlı kaç çalışanı olduğuna ilişkin soruya Çemezov, "Şu an şirketimizde 590 bin çalışanımız var" dedi.

Kremlin'de önemli görüşme! Türkiye'ye S-400 sevkiyatında olası ikinci parti üzerinde çalışmalar sürüyor

S-400 SEVKİYATINDA İKİNCİ PARTİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Rostec'in savunma sanayi ile teknolojik ilerlemesinden de bahseden Çemezov ayrıca Türkiye ile yapılan S-400 hava savunma sistemleri ile ilgili bilgi aktardı. Türkiye'yi kastederek konuşma yapan Çemezov, "Bu, NATO ülkesine yapılan bu çapta ilk sözleşme ve toplam değeri 2 buçuk milyar dolar. Şimdi sevkiyatının olası ikinci kısmı üzerinde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Vladimir Putin Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500

Yorumlar (32)

Süleyman Gök:

İkinci parti S400 leri almadan önce ilk parti S400 lerin kurulumlarının yapılması gerekir bence. ABD hemen dereağaç ta üs kuruyor, etrafımız abluka altında bu yüzden S400 lerin aktif hale getirilmesi gerekli.

10
2
yanıtYanıtla
Tolga Çağlar:

ilki kuruldu fakat kurduk diye açıklanmadı, dost düşman ortaya çıksın diye

yanıt1
yanıt1
Cafer Orçan:

Hani nisan ayında Kullanıma hazır olacaktı

10
2
yanıtYanıtla
Yiğit mert:

Hazır olduğunu dünya biliyor ama biz kurduk biz bunu yaptık neden diyelim chp milletvekilleri gibi ırakta bordo bereliler var irandan bir uçak dolusu dolar geldi diyip ülkeyi yaptirimlarami maruz bırakalım bunu görmediniz mi bunu diyenler vatanını sevenlermi yoksa vatan hayinlerimi nükleer lerimizin hazırda olmadığı yada ispanyada olan bilim adamlarımız in orda ne işi var hiç düşündünüzmü bu vatan daima var olcaktir

yanıt2
yanıt0
Erkan yilmaz:

S 400 ler türkiyeye verildi. Şu an aktif konuma getirilebilecek konumdadır. Gerekli eğitim tamamlanmıştir. Ancak bunu resmi olarak açıklamak , türkiyeye birsey kazandir maz. Ekonomik anbargo ve benzeri durumlar olabilir. Uluslar arası siyaset ve taktik gereği bu durumlarin net bir şekilde açıklanması türkiyeye bir şey kazandir maz. Türkiye yapılması gerekeni yapıyor ve doğru yoldayım.

9
1
yanıtYanıtla
wer:

S-400 ler akif edildi, açıklanmıyor gerek yok çünki. . .

10
0
yanıtYanıtla
Ali veli:

Aferim söylediğin iyi oldu

yanıt1
yanıt0
Nuri:

Rusya ekonomisi zaten kötü vaziyete onlara para lazım, tabiki Türkiye ye S-400 lerin satmaya hayır diyecek durumda değil-ler-dır, herhalde.!!!

6
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Türkiyenin ekonomisi çok iyiya Rusları 2 s400 alarak kurtariyor. Vay anasını ABD nasıl dusunemedi.

yanıt4
yanıt2
M. Ali:

abd ve rusya dost değil ama rusya en azından bize parasıylada olsa s400 satıyor en azından fransa yunan ve abd ye s400ler gözdağı olur hırlayayamazlar hatta abd bile tırsar

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title