Haberler

Türkiye Sakatlar Derneği Yardımlarına Devam Ediyor

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Diyarbakır Şube Başkanı Mihdat Kavmaz, AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Netice Arslan ile ortak bir çalışma başlatarak engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye etti.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Diyarbakır Şube Başkanı Mihdat Kavmaz, AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Netice Arslan ile ortak bir çalışma başlatarak engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Diyarbakır Şubesi, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi'nde muhtarın yardımlarıyla tespit edilen engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Kavmaz, Diyarbakır'daki engellilerin sayısına değinerek siyasi partilerden bu konuda biraz daha duyarlı olmalarını istedi. Dernek olarak her zaman engelli vatandaşlarla bir arada olacaklarını kaydeden Kavmaz, destek oldukları için Netice Arslan ve mahalle muhtarı Dilek Demir'e teşekkür etti. Kavmaz, "Güneydoğu Anadolu Bölgesi olarak elimizden gelenden daha fazlasını engelli camiasına yapacağımıza söz veriyoruz. Diyarbakır'da resmiyette 120 bin engelli bulunmaktadır. Savaş bölgesinden göç edip Diyarbakır'a yerleşen ailelerin toplam engelli sayısı 30 bindir. Toplamda şuan 150 bini aşkın engelli Diyarbakır'da bulunmaktadır. Bizler TSD Diyarbakır Şubesi olarak Yönetim Kurulu üyelerimizle tespitli ailelerimize yardım götürmeye ve yardım etmeye devam etmekteyiz. Bağlar ilçemizin Muradiye Mahallesi'nde, mahalle muhtarı Dilek Demir'in tespit ettiği engelli ailelerimize tekerlekli sandalye ve baston hediye ettik. Tüm siyasi partileri engelliler adına çağrıda bulunmak istiyoruz. Engellilere sahip çıkalım. Unutmayalım ki hepimiz bir engelli adayıyız" dedi.

Dernek üyeleri ile birlikte engelli vatandaşlara yardımcı olan AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Netice Arslan, her zaman engelli vatandaşların yanında olduğunu ve bunu devam ettireceğini ifade ederek, "Elimden geldiği sürece engelli yanında olacağım. Daha önce olduğu gibi bugünde yanlarındayım ve her günümü de hizmetkarları olarak sahip çıkacağım" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Netice Arslan Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title