Haberler

Türkiye Sakatlar Derneği'nden Başkan Tuna'ya Plaket

Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesi Tarafından Engelliler İçin Yaptığı Hizmetlerden Dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya Plaket Verildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesi tarafından engelliler için yaptığı hizmetlerden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya plaket verildi.

Mistur Otel'de düzenlenen gecede plaketini Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şube Saymanı Ali Doğan'dan alan Tuna, engellilerin önündeki engelleri ortadan kaldırmak için mücadele ettiklerini söyledi. Engellilerle en çok ilgilenmesi gereken kişilerin yerel yöneticiler olduğunu ifade eden Tuna, Toroslar Belediyesi olarak engelli vatandaşlara her zaman destek olduklarını, bu kapsamda ortopedik ve görme engellilere tekerlekli sandalye ile beyaz baston dağıttıklarını hatırlattı. Ayrıca AB'nden alınan hibe kredisi ile 'Görme Engellilerin Topluma Entegrasyonu ve Engelsiz Yaşam Projesi'ni hayata geçirdiklerini belirten Tuna, "Yerel yöneticiler, engellilerle en çok ilgilenmesi gereken kişilerdir. Bu noktada Toroslar Belediyesi olarak tüm engelli dernekleriyle istişareli bir şekilde, onların önünde var olan engelleri ortadan kaldırmak için çaba sarf ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreç içerisinde de yine bu derneklerimizle istişareli bir şekilde çalışacağız. Engelliler çok özel insanlardır. Dışlayarak değil, onlara destek olmak suretiyle önlerindeki engelleri kaldırmak durumundayız. Yaptığımız kaldırım çalışmasında dahi o kadar hassas davranıyoruz ki, engellilerimiz için her kaldırımda rampalar yapıyoruz. Yoldan en iyi geçenler ardından gelenlere engel bırakmayanlardır. Engellilerin önündeki engelleri ortadan kaldırmak için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

(HK-HK-Y) 11.04.2008 15:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title