Haberler

Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Balıkesir'e Yatırımlar Devam Ediyor

Güncelleme:

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, Gebze ve Kayseri üretim tesislerinden sonra bu kez Balıkesir'de üçüncü yalıtım fabrikasını ülkemize kazandırmaya hazırlanıyor.

Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Uğur konuşmasında Betek Ailesi adına Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu' na ülkemize duydukları güven ve yatırım için Balıkesir' i tercih etmelerinden dolayı teşekkür etti. Son dönemde Kale Grubu, HEG Gıda, Şişecam gibi sektörünün öncülerinin yaptığı yatırımlardan sonra Avrupa' nın bir numarası, ülkemizin gururu Filli Boya' nın yatırımı, Balıkesir' in geleceği adına bizleri mutlu etti. Balıkesir Valimiz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız, Balıkesir Sanayi Odamız, Balıkesir Ticaret Odamız yöneticileri ve ekibiyle yakaladığımız sinerjiye, heyecanımızı da ekleyerek ülkemizin ve Balıkesir' in geleceği için çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Balıkesir için belirlediği 15.000 kişilik istihdam hedefini sanayicilerimizin desteğiyle yakalayacağımıza inanıyoruz. Niyetimiz salih, heyecanımız mevcut, gayretimiz daim çok şükür bunların karşılığını da Balıkesir' e gelen yatırımlarla alıyoruz. Tekrar tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, Betek Boya' nın yatırımının Filli Boya Ailesine, Türkiyemize ve Balıkesirimize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız A. Edip Uğur konuşmasında Betek Boya' ya yaşadığımız 15 Temmuz sürecinden sonra ülkemize güvendiği ve yatırımlarına devam ettiği için teşekkür etti. Balıkesir' in geçirdiği dönüşümde Betek Grubunun yalıtım malzemelerini beklediklerini, ülke ekonomisine ve Balıkesir' e bundan sonra beraber daha çok destek olacaklarını ifade etti.

Balıkesir Valimiz Ersin Yazıcı konuşmasında tüm katılımcılara teşekkürlerini ilettikten sonra yapılan yatırımın ülkenin geleceğine güvenin göstergesi olduğunu belirtti. Yatırımların ve gençlerin ülkemizin geleceği olduğunu belirten Valimiz, amacımız sizlere daha güzel yarınlar, daha uygun yaşam şartları, daha güçlü bir Türkiye bırakabilmek dedi. Meslek liselerimize seslenen sayın Yazıcı yakın zamanda ülkenin geleceğini siz gençlerimiz yüklenecekler, yapamayacağınız hiçbir şey yok. Kendinize güvenin, hedefinizi belirleyin ve asla vazgeçmeyin dedi.

2003 yılında ısı yalıtımı alanındaki faaliyetlerine başlayan ve Türkiye'nin geleceği adına bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğü "yalıtım" alanındaki çalışmalarıyla sektörde liderlik görevini üstlenen Filli Boya, Balıkesir'de 70.000 m2'lik bir alanda üçüncü yalıtım fabrikasını kurmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda Filli Boya'nın üçüncü yalıtım fabrikasının arsa tahsis imza töreni Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler' in katılımıyla Balıkesir Sanayi Odası' nda gerçekleştirildi.

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, Gebze ve Kayseri üretim tesislerinden sonra Balıkesir yatırımıyla ülkemizdeki ısı yalıtım sektörünün büyümesinde büyük rol oynamaya devam edecek. Geniş ürün yelpazesi ve yüksek performansa sahip ürünleriyle yalıtım sektöründe ülkemiz gelişimine katkılarını sürdürüyor.

Filli Boya Isı Yalıtımıyla Ülkemiz Geleceğine Büyük Katkı Sağlıyor

Başta Filli Boya Capatect markası ile Betek Grubu, yenilikçi ürün ve teknolojilerle ısı yalıtım sektörüne girdiği 2003 yılından bu yana yaklaşık 165.000 binaya, 125 milyon m2 ısı yalıtımı uygulaması yapılmasını sağladı. Bu sayede binaların sadece ısıtmada elde ettiği tasarruf ile 4,2 milyar m3 daha az doğalgaz kullanılmasını ve 4,9 milyon hane halkının toplamda yaklaşık 5 milyar TL tasarruf etmesine aracılık etti. Ayrıca uygulanan ısı yalıtımı ile 8,9 milyon ton karbondioksitin atmosfere salınmasını engelledi.

Bu rakam Bolu Ormanları'nın yıllık karbondioksit emiliminin yaklaşık 6,5 katına eşdeğerken, Türkiye'de toplamda 21 milyon hektar alana yayılı tüm ormanların bir yılda soğurduğu karbondioksitin %16'sine eşit durumda bulunuyor.
Her zaman ülkemize ve geleceğine güvenerek hareket eden Betek, yatırım çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

Altın Çemberin Kalbi Balıkesir

Bor'un Başkenti, Rüzgârın merkezi olan Balıkesir, sanayisiyle de güçlü ve emin adımlarla ilerlemektedir. Üretimin ve tüketimin yoğunlukla olduğu Marmara ve Ege Bölgesi aksının ortasında yer alan Balıkesir aynı zamanda; Osmangazi Köprüsü'nün açılması, İstanbul-İzmir otobanının tamamlanması ve Çanakkale Boğazı üzerine inşa edilen 1915 Köprüsü 'nün bu otobana Balıkesir'de bağlanacak olmasıyla, Marmara ticari ringinin merkezi konumunda olacaktır.

Yatırımcının gözbebeği olan Balıkesir kentsel yaşam ile sosyal ve kültürel yaşama olumlu katkılar sunacak olan Büyükşehir Belediyesinin vizyon projelerini hayata geçirmesiyle de geleceğe güvenle bakmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Filli Boya Balıkesir Türkiye Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title