Haberler

PFDK, Aziz Yıldırım'a 120 Gün, Dursun Özbek'e 45 Gün Hak Mahrumiyeti Verdi

Güncelleme:

PFDK, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 120 gün, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e de 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

PFDK, bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Aziz Yıldırım'a sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 120 gün hak mahrumiyeti ve 140 bin TL para cezası verdi. Ayrıca Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de sportmenliğe aykırı açıklama nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti aldı.

PFDK kararları şu şekilde:

"AZİZ YILDIRIM'A 120 GÜN HAK MAHRUMİYETİ"

"FENERBAHÇE A.Ş. başkanı AZİZ YILDIRIM'ın, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 120 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 140.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının devam eden cezasının bitimini takiben başlatılmasına,

BURSASPOR BAŞKANI ALİ AY'A 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ!

BURSASPOR Kulübünün, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

BURSASPOR Kulübü başkanı ALİ AY'ın, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

"DURSUN ÖZBEK'E 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ, 30 BİN TL PARA CEZASI"

GALATASARAY A.Ş.'nin, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

GALATASARAY A.Ş. başkanı DURSUN AYDIN ÖZBEK'in, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

TRABZONSPORLU YÖNETİCİYE CEZA

TRABZONSPOR A.Ş. Yöneticisi GÖKHAN SARAL'ın, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından ve rakip kulüp başkanına yönelik hakareti nedeniyle 180 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 290.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

TFF Yönetim Kurulu üyesi YAŞAR AŞÇIOĞLU'nun, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu) karar verilmiştir."

Kaynak: AA / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Aziz Yıldırım Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title