Haberler

    Turkcell T40 ve Turkcell T30 Karşılaştırması

    Turkcell'in bugün tüketicilerin beğenisine sunduğu telefonu Turkcell T40 ile Turkcell T30 karşı karşıya.

    Emre Çetinkaya - - Mobil operatör Turkcell bugün sabah saatlerinde en yeni akıllı telefonu Turkcell T40'ı tüketicilerin beğenisine sundu. Ancak bu sefer tanıttığı akıllı telefon diğerlerinden biraz farklıydı. Çünkü bu cihaz tamamen Türk mühendisleri tarafından üretilmiş olan " Türkiye'nin ilk yerli akıllı telefonu".

    Gerek tasarımıyla gerekse yazılımında barındırdığı özelliklerle bunu sonuna kadar hissettirecek olan Turkcell T40, belirtilene göre önümüzdeki ayın(Eylül) sonuna doğru piyasaya sürülecek. Bunun yanında cihazın fiyatı hakkında ise herhangi bir açıklama gelmedi.

    Bunlara ek olarak Turkcell'in yeni akıllı telefonunun ülkemizdeki operatörlerin akıllı telefon yarışını farklı bir boyuta taşıyacağını söyleyebiliriz. Bakalım Turkcell'in bu hamlesine diğer operatörlerden karşılık olarak nasıl bir hamle gelecek bunu bekleyip göreceğiz. Bunların dışında ise Turkcell'in yeni akıllı telefonu Turkcell T40'ın "T" serisi akıllı telefon ailesinin önceki üyelerine benzediği birçok kişi tarafından dile getirildi. Biz de bunun için Turkcell'in "T" serisi akıllı telefon ailesinin son iki üyesini karşı karşıya getirdik. Sitemizdeki Turkcell T30 incelemesine buradan ulaşabilirsiniz?

    Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Türkiye Eylül Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title