Haberler

Türk SİHA ve İHA'ları eski Yunan ajanını korkuttu

Güncelleme:

Yunan İstihbarat Teşkilatı'nın eski üyesi Savvas Kalenderidis, Dağlık Karabağ'da Ermenistan'ın yenilgisine dikkat çekerek, "Karabağ'da Ermenilerin başına gelenler bizim de başımıza gelebilir. Böyle giderse biz de Ermeniler gibi Türk SİHA'larının kurbanı olacağız" dedi.

Yunanistan İstihbarat Teşkilatı'nın eski üyesi Savvas Kalenderidis, katıldığı bir televizyon programında Ermenistan'ın Azerbaycan karşısında Dağlık Karabağ'da uğradığı yenilgiye dikkat çekerek, " Karabağ'da Ermenilerin başına gelenler bizim de başımıza gelebilir. Böyle giderse biz de Ermeniler gibi Türk SİHA'larının kurbanı olacağız" dedi.

YUNAN HÜKÜMETİNE ÇAĞRI YAPTI

Türk SİHA'larının her hedefi vurduğunu ifade eden Kalenderidis, "Yunan hükümeti neden hiçbir şey yapmıyor. Daha neyi bekliyoruz. Yavaş yavaş Mavi Vatan bölgesinin Türkleşmesine doğru gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

Türk SİHA'ları Dağlık Karabağ'da Ermenistan'ın Azerbaycan güçleri karşısında hezimete uğramasında önemli bir rol üstlenmişti.

SİHA'LAR KENDİ SINIFINDA DÜNYANIN EN İYİSİ OLARAK GÖRÜLÜYOR

Türk yapımı Bayraktar TB2 silahlı insansız hava araçları, teknik özellikleri ve katıldığı operasyonlarda kendi sınıfında dünyanın en iyisi olarak gösteriliyor.

TÜRK SİHA'LARI YABANCI BASINININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Azerbaycan'ın Ermenistan karşısındaki zaferinin en önemli etkenlerinden biri olarak gösterilen Türk SİHA'ları, dünya basınının da gündeminden düşmüyor. Önde gelen iş dergilerinden Forbes, Türk SİHA'larını "sihirli mermi" olarak haberleştirmişti.

İngiliz yayın kuruluşu BBC ise TB-2'lerden "İHA piyasasının yıldızı" olarak bahsetmişti. Rus ve Japon basınında da Türk SİHA'ları geniş yer bulmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Dağlık Karabağ Karabağ Dünya Haberler

500

Yorumlar (17)

Ömer Faruk Tekin:

Rabbimiz başarılarımızı daim kılsın. İnşallah daha nice başarılara ??.

24
2
yanıtYanıtla
Tarik:

Imam hatip mezunu ucakmi uretmis

11
9
yanıtYanıtla
Casper:

Yunan gardaşın tesbiti dogru..Yunana dusen gelip el opecek,itahat edicek sonra ticaretimize bakacagiz aga bu kadar basit.Sus kopekleri gibi cussenizin kat kat uzerinde havlayip cemkirip sadece rahatsizlik veriyosunuz,tekmeyi gordugunuzde de hemen kaciyosunuz ab nin kucagina..Bak size onerim avrupa korkak urkek ve somurdukleri devletlerin insanlariyle dolu yasli yorgun ulkeler.Kimse sizin icin canini vermez yunan gardaslar..ilkokul ogrencimiz kadar nufusunuz var yok ederiz sizi akilli olun.El opup itahat edin konu kapansin ticaretimize bakalim.

17
3
yanıtYanıtla
Hamdi baba:

Hava savunma sistemi olmayan ülke savaşta kayıp etmeye mecburdur

9
5
yanıtYanıtla
demokrat:

sisiriyorlar yalandan sizinde isinize gelip sekilendirip haber yapiyorsunuz adamlar f 35 leri aldilar

1
12
yanıtYanıtla
Casper:

Takılma aga sen boyle seylere sizlik seyler degil bunlar..Heykel calismalari,acilislari vb haber olunca sana haber salariz uzmanlik alaniniz olarak gelir gorusunu bildirirsin.

yanıt7
yanıt1
Ibo:

Hitler de MG3 makineli tufeklerle avrupayi fethetmiş. Sonuç olarak kaybetti. Dikkatli olunmalı

6
6
yanıtYanıtla
üretim:

Ne üretyorsak ccıkarıhn ortaya koyun neyi serri ürettik görelim

1
9
yanıtYanıtla
Burak:

Herseye inanan kucukbas uretimi gayet guzel ulkede

yanıt2
yanıt2
Amed:

Tipe bak allahim yarabbim sanki uzaya roket firlatiyor diger dunyadada imzani atarsin kerdogan

2
8
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title