Haberler

Türk Modacıdan New York Moda Haftası'nda Defile

NEW Türk modacı Hakan Akkaya, New York Moda Haftası'nın ilk gününde büyük ilgi gören bir defileye imza attı.

NEW Türk modacı Hakan Akkaya, New York Moda Haftası'nın ilk gününde büyük ilgi gören bir defileye imza attı.

Dünyaca ünlü markaların tasarımlarının tanıtıldığı organizasyonda 2017 sonbahar sezonu defileleri başladı.

Hafta kapsamında "Freedom-Özgürlük" adında bir defile sunan Akkaya izleyicilerden büyük alkış topladı.

Akkaya imzalı 40 özel tasarımın tanıtıldığı defilede, Çağla Şıkel baş manken olarak podyuma çıktı. Özge Ulusoy ve Didem Soydan da podyumdaki mankenler arasında yer aldı.

Salonun tamamen dolduğu, Türkiye'nin New York Başkonsolosu Ertan Yalçın ve eşi Başak Yalçın'ın da izlediği defileye dünyaca ünlü mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı ile Singer ve Simit Sarayı firmaları da sponsor oldu.

Modacı Hakan Akkaya, defile sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, New York'ta kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Bu defile için hiç yılmadan çok çalıştığını belirten Akkaya, selamlama için podyuma çıktığında insanların yüzlerindeki beğeninin kendisinin en büyük hayat motivasyonu olduğunu dile getirdi.

Defilesinde ağırlıklı olarak siyah rengi kullanan Akkaya, "New York Moda Haftası'nın resmi takvimine giren ilk Türk olmak benim için gurur verici." dedi.

Akkaya, İstanbul'dan sonra New York'ta da bir "showroom"u bulunduğunu ifade etti. New York üzerinden tüm dünyaya açılmayı planladığını vurgulayan Akkaya, "Zaten 'showroom'un randevuları şimdiden başladı. Büyüyebildiğim kadar büyümek istiyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hakan Akkaya Özge Ulusoy New York Moda Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title