Haberler

Türk milleti hakkında söylediği sözlerden dolayı tepki çeken Kim Kardashian'ın YouTube hesabı hacklendi

Güncelleme:

"Osmanlı Türkleri kadın ve çocukları öldürdü" sözleriyle Türklerin tepkisini çeken Kim Kardashian'ın YouTube hesabı hacklendi. Kardashian'ın hesabının bilgiler kısmına ise "Cinsel içerikli film yıldızı" notu düşüldü.

Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian'ın Instagram hesabından 1915 Ermeni Olayları ile ilgili paylaşım yaparak Türk milletini suçladı. Kısa sürede Türk milletinin tepkisini çeken Kardashian, Instagran'dan sansür yedikten sonra YouTube kanalı da hacklendi.

HESABI ELE GEÇİRİLDİ

Sözleriyle Türk sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çeken Kim Kardashian'ın 1 milyon 600 binden fazla takipçisinin bulunduğu YouTube kanalı ele geçirildi. Kardashian'ın hesabının açıklama kısmına ise "Cinsel içerikli film yıldızı" yazıldı. Şov yıldızının hesabının kim tarafından hacklendiği ise henüz bilinmiyor.

Türk milleti hakkında söylediği sözlerden dolayı tepki çeken Kim Kardashian'ın YouTube hesabı hacklendi

KISA SÜREDE GERİ ALDI

Magazin yıldızı, günlük rutinlerini ve makyajlarını paylaştığı YouTube hesabını kısa sürede geri aldı. Kardashian, açıklamasında kısmında yazılan yazıyı da hemen kaldırttı.

INSTAGRAM'DAN SANSÜR YEDİ

1915 Ermeni Olayları ile ilgili paylaşımıyla gündeme gelen Kardashian'a ilk tepki ünlü isimlerden ilk tepki Demet Akalın'dan geldi. Akalın'ın paylaşımının ardından binlerce sosyal medya medya kullanıcısı ve ünlü isimler, Kardashian'ın son paylaşımının altına yorum yağdırdı. Sosyal medya fenomeni Reynmen de Kim Kardashian'ın hesabını Instagram'a şikayet ederek takipçilerine çağrı yaptı. Gelen tepkilerin ardından Instagram yönetimi sessiz kalamayarak, "Kim Kardashian'ın hikayesi Instagram'dan kaldırıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kim Kardashian Instagram Haberler

500

Yorumlar (19)

surat ve badana:

saatlerce makyaj yapıyor yüzüne en az 2 saatten fazla ve geçenlerde bir videoda kız kardeşi buna sağlam bir tokat atıyor yüzüne yediği tokattan bir avuç balçık gibi makyaj yüzünden kopup duvara yapışıyordu iğrenç bir durumdu anlayacağınız bu bayan resmen makyaj güzeli

42
5
yanıtYanıtla
sada:

makyajla bile güzel değilki

yanıt11
yanıt3
X:

bu yaratığı niye haber yaparlarki

yanıt8
yanıt2
TÜRK:

TÜRK''e Bulaşma Çarpılırsın

42
0
yanıtYanıtla
asd:

ehh şimdi o kadından ne farkın kaldı?

8
24
yanıtYanıtla
CEVAP:

Farkı şu; biri gidip koskoca bir milleti ilgilendiren bir şey söylüyor diğeri ise sadece gerçekleri yazmış ve her yapılan şeyin bir karşılığı olacağını anlatmak istemiş ki bence bu doğru bir durum.

yanıt2
yanıt1
Ahmet Mehmet:

Kim kardaşyan değil artık kim düşmanyan sın koçum başına herşey gelebilir biz mermiye kafa atan bir milletiz

27
1
yanıtYanıtla
CiNNET şiRRET:

Mermiye kafa atmak mi? Hani su bildigimiz mermiye? Hani silah denilen meymenetsiz aletten cikan sicak metal ecis bücüse? Hmmm, bir kafa atsan da biz de görsek ve inansak. Bi ton salak da begendim vermis haaaa; olum siz ne ictiniz yav? Biz hertürlü zorlukla baseden bir milletiz, desen seninle beraberim ama Süperman ayaklarini birakin yaaaa.

yanıt5
yanıt9
bulut:

Doğrusu neyse onu yazmışlar bilgiler kısmına. Üstüne alınmasın

26
0
yanıtYanıtla
dr:

bunun nesi sanatci kendini tasiyamiyor balon gibi katliam dedigin zaman ilk kendi ulkesine baksin

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title