Haberler

Türk Kadınlarını Aşağılayan Mehmet Akif Alakurt, Ünlü Sunucuya Kezban Dedi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir gönderiyle kadınları aşağılayan oyuncu Mehmet Akif Alakurt, ünlü sunucu Bircan Bali'ye kezban deyince ortalık karıştı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir gönderiyle kadınları aşağılayan oyuncu Mehmet Akif Alakurt, ünlü sunucu Bircan Bali'ye 'kezban' deyince ortalık karıştı. Bali, programında Alakurt'a sert sözlerle yüklendi.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Bir zamanların dizi oyuncusu Mehmet Akif Alakurt sosyal medya hesabından kadınları hedef alan paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Alakurt geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Türk kadınını aşağılayan bir paylaşımda bulunarak büyük tepki çekmişti. Bu paylaşımın yankıları sürerken eski oyuncu bu kez de "Söylemezsem Olmaz" programının sunucularından Bircan Bali'yi hedef aldı.

Türk Kadınlarını Aşağılayan Mehmet Akif Alakurt, Ünlü Sunucuya Kezban Dedi

"SANA GEREKLİ CEVABI TÜRK KADINI VERECEKTİR"

Bircan Bali'nin Alakurt'a yanıtı sert oldu. Bali, "Ben bu zihniyetteki bir adamla yan yana gelmem. Bazen burada çok cahil, kültürsüz, iki lafı bir araya getirmeyen insanların haberlerini yapıyoruz. Ben burada kendi kültür seviyemdeki insanlarla muhatap olmak istiyorum." diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Sana gerekli cevabı Türk kadını verecektir. Seni Allah'a ve kadınlara havale ediyorum"

Türk Kadınlarını Aşağılayan Mehmet Akif Alakurt, Ünlü Sunucuya Kezban Dedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Akif Alakurt Sosyal Medya Bircan Bali Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (109)

xD:

adam kuyuya bi taş atmış bütün kezbanlar toplanmış çıkartmaya çalışıyor :D adamın arkasındayım adam gibi adam

71
110
yanıtYanıtla
mortalkombat fatality:

bircan bali için doğru söylemiş yalanmı kezban ne oldu zoruna mı gitti bircan ağzına sağlık m. akif alakurt

36
38
yanıtYanıtla
RRGM:

TÜRK KADININ GERÇEK YÜZÜ BAK HEMEN ÇAMURA YATMIŞLAR GERÇEKLERİ DUYMAK AĞIR MI GELDİ KEZBANLAR

28
32
yanıtYanıtla
Turkoglu:

Alakurt sonuna kadar haklı. Hem bircan bali konusunda hem de Türk kadınları konusuna.

51
7
yanıtYanıtla
Ümran:

Yazık

yanıt2
yanıt1
HHKLM:

ARMUT TİPLİ PARA HIRSI İÇİN YAŞAYAN KADINA NE DENİR?

22
31
yanıtYanıtla
Polat:

Armut tipli para hırsı için yaşayan kadın denir

yanıt4
yanıt5
Tr:

Polat çok yaşa çok güldüm

yanıt0
yanıt0
Esra:

Kadınları bu şekilde aşağılıyorsun, senin kendi anana da saygın yok o zaman...

13
36
yanıtYanıtla
Ümran:

Ya neye gülüyorum biliyor musun? Burada kadından çok erkek olmasına. Ve hepsi "savunmacı" olmuşlar. Niye abi? Kendi ülkenizdeki kadınları sevmiyorsanız, onlara saygı duymuyorsanız başka ülkelerdeki kadınları alın kollarınızın altına. Ve ben şöyle düşünüyorum ki.. Türkiyede ki kadına şiddet buradaki bu pis düşünceleri taşıyan erkeklerden dolayı oluyor. Kusura bakmayın ama böyle.

yanıt3
yanıt4
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title