Haberler

"Türk Futbolunun Eski Güvenini Kazandığı Dönemin Geri Gelmesini İstiyorum"

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, insanların keyifle seyrettiği, spekülasyonun olmadığı, Türk futbolunun eski güvenini kazandığı dönemin geri gelmesini istediğini söyledi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, insanların keyifle seyrettiği, spekülasyonun olmadığı, Türk futbolunun eski güvenini kazandığı dönemin geri gelmesini istediğini söyledi.

Bolu Koru Otel'de 3'üncü etap çalışmalarına başlayan Antalyaspor, günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sabah otelin kondisyon merkezinde ağırlık çalışması yapan futbolcular daha sonra 3 grup halinde sahada düz koşu yaptı. Futbolcular, antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada maç yaptı.

Liglerin ertelenmesi ile planlarını değiştirdiklerini belirten Mehmet Özdilek, "3'üncü etap çalışmalarını sürdürüyoruz. Önümüzde uzun bir süre var. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Lige her yönüyle hazır hale gelmek istiyoruz. Çalışmalarımız takım verimliliği adına çok iyi geçti. Aynı iş ahlakını 3 etapta da sürdüreceğiz. Yoğun bir kamp geçiriyoruz. Zaman zaman zihinsel düşüklükleri oluyor. Bunun üstesinden en iyi şekilde gelmeye çalışıyoruz" dedi.

Mehmet Özdilek felsefe olarak yeni sezonda iyi futbol oynamayı amaçladıklarını açıklayarak, şöyle konuştu:

"Takımların durumuna göre hedef belirlemiyoruz. Sezon başı belirlediğimiz hedefe ulaşmak için ciddi mücadele ediyoruz. Alınacak kararların ne olacağını bilmiyorum. Biz hedefimizi sezon başı koyduğumuz için bu çizgiden çok fazla sapmak gibi bir durumda değiliz. Felsefe olarak iyi futbol oynamayı anlayış haline getirmiş bir Antalyaspor olacağız. Bu sezon bu çizgiyi daha yukarılara çıkartacağız"

Özdilek insanların keyifle seyrettiği, spekülasyonun olmadığı ve Türk futbolunun eski güvenini kazandığı dönemin geri gelmesini istediğini söyleyerek, "Yaşanan süreç hem Türk futbolu adına, hem de insanlar adına kolay değil. Bu süreci sükunetle takip etmek gerekiyor. Bizim için sevindirici olan kısım, özellikle Antalyaspor'un bu tür spekülasyonlara dışında olmasıdır. Camia ve bizler adına çok sevindirici. Türk futbolu adına geçiş süreci olduğunu düşünüyorum. Türk futbolu adına da sükunetle takip etmeyi daha doğru buluyorum. Herkes konuşuyor, herkes yorum yapıyor. Bu geçiş süreci. Gelecek ve Türk futbolu adına inşallah doğru kararlar verilir" diye konuştu.

Futbolun sadece futbol tarafını konuşmanın daha doğru olduğunu ifade eden Özdilek, "Futbol, ciddi bir eğlencedir. İşinizi hem ciddi olarak yapacaksanız, hem de eğleneceksiniz. Ama bu sıralar çok eğlenemiyoruz. İnsanların keyifle seyrettiği, spekülasyonun olmadığı, herkesin iş ahlakı ve mücadeleyi düşündüğü ve Türk futbolunun eski güvenini kazandığı dönemin geri gelmesini istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title