Haberler

Türk defineci kazdığı dev çukurda altın dolu küpü bulunca sevinçten havalara uçtu

Güncelleme:

Sosyal medyada define maceralarını paylaşan bir vatandaş, son yaptığı kazının görüntülerini paylaştı. Söz konusu videoda, kazdığı çukurdaki taşı kaldıran Türk definecinin altın dolu küp bulmasıyla sevinçten havalara uçtuğu görülüyor.

Türkiye'de en çok merak edilen aktivitelerin başında gelen ancak izinsiz gerçekleştirilmesi durumunda soruşturma başlatılan definecilikle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlar büyük ilgi görüyor. Yine sosyal medyada define maceralarını paylaşan bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntü, büyük ilgiyle karşılandı.

KÖPEĞİ DE YANINDAYDI

Türk defineci dağlık arazide uzun süredir devam ettirdiği aramaları sonucu bir noktada karar kılarak kazı yapmaya başladı. Daha sonra önüne çıkan dev taşı iple bağlayan defineci, var gücüyle taşı yerinden kaldırarak altındaki toprak parçasına ulaştı.

ALTIN DOLU KÜPÜ BULDU

Hemen son engel olan toprak tabakasını da kazmaya başlayan Türk defineci, bulduğu altın küpü heyecan içerisinde açarak içerisindeki altınları gördü. Bu sırada yanındaki köpeğiyle mutluluğunu paylaşan definecinin büyük sevinç yaşadığı görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Türkiye Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Kimbel:

Yeraltı madenleri biz vatandaşa ait değildir,size hatırlatayım acilen polis veya jandarmaya bildirmeseniz çok büyük cezası var buradan savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum

91
491
yanıtYanıtla
Emre Aşık:

Adam sanki altın madeni buldu. Hemen şikayet et kimse mutlu olmasın şu ülkede. Ağır konuşurum da yayınlanmaz şimdi.

yanıt27
yanıt2
Hüseyin Canpolat:

O altınları kendin bulamadığın için bu kadar dolup taştığına yemin edebilirim. Kıskanç bir kişiliğe sahipsin. Ama bunu çok belli etme. Ağlayacak derecede dolup taşmışsın

yanıt20
yanıt4
Thug lifee:

Bulun bulun ??

yanıt2
yanıt0
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Uza işte kardeş hemen oradan ne yayın yapıyorsun , gitti şimdi eldekilerde :)

184
17
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Hiç kararmamış ne tuaf bazen koyduklaarını bulamadıkları oluyormudur bunların

85
4
yanıtYanıtla
Serkan Bayındır:

Hadi diyelim kurgu değil de gerçek.. Sen sanıyormusun devlet sana onları yedirir? Hadi izinli aradın diyelim cebine harçlık koyar alır hepsini.. İzininde yoksa avucunu yalarsın.. Üstüne para cezası verirsin.. Boşuna sevinme

65
15
yanıtYanıtla
Meraksız_Moron:

Maceracı defineci haberlere düşmüş oooww

66
13
yanıtYanıtla
Halil Tuncel:

O altınları sana yedirmezler büyük başların işi o kardeşim

17
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title