Haberler

Tunceli Dbp Tunceli Il Binasında Polis Araması

Dbp Tunceli il binasında polis aramasıDEMOKRATİK Bölgeler Partisi (DBP) il başkanlığı ile merkez ilç başkanlığına akşam saatlerinde baskın düzenleyen polis, arama yapmaya başladı.

Dbp Tunceli il binasında polis araması

DEMOKRATİK Bölgeler Partisi (DBP) il başkanlığı ile merkez ilç başkanlığına akşam saatlerinde baskın düzenleyen polis, arama yapmaya başladı.

Tunceli'de yaşanan kepenk kapatma eylemi sonrası gözaltına alınan DBP İl Eş Başkanı Hülya Yer'in sorgusu sürerken polis bugün akşam saatlerinde DBP Tunceli il başkanlığı ile merkez ilçe başkanlığına baskın düzenleyerek arama yapmaya başladı. Tunceli Emniyet Müdürlüğü'ne bugün gelen bir ihbar sonrası Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararı ile DBP Tunceli il ve merkez ilçe başkanlığında arama kararı verildi. Bu kararın ardından sonra saat 21.00 sıralarında merkez Moğultay Mahallesi Şenlik Sokakta bulunan DBP il ve merkez ilçe binaları polis tarafından güvenlik kordonuna alındıktan sonra arama başlatıldı. Aramanın hala devam ettiği, DBP yöneticileri hakkında herhangi bir gözaltı kararı olup olmadığı konusunda ise açıklama yapılmadı.

3 gün önce Tunceli'de yaşanan kepenk kapatma eyleminden sonra aralarında DBP ile HDP il eş başkanlarının da bulunduğu 8 kişi gözaltına alınmı, gözaltına alınanların emniyetteki sorgusu ise hala sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hülya Yer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title