Haberler

Tuncay Şanlı'dan Fenerbahçe'nin Kampına Ziyaret

Sezon Başında Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig Ekiplerinden Middlesbrough Takımına Transfer Olan Milli Futbolcu Tuncay Şanlı, Chelsea Maçı Nedeniyle Londra'da Bulunan Fenerbahçe'nin Kampını Ziyaret Etti.

Sezon başında Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough takımına transfer olan milli futbolcu Tuncay Şanlı, Chelsea maçı nedeniyle Londra'da bulunan Fenerbahçe'nin kampını ziyaret etti.

Sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Royal Lancaster Hotel'e gelerek eski takım arkadaşları ve teknik ekiple bir araya gelen milli futbolcu Tuncay Şanlı hasret giderdi. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sırasında Tuncay Şanlı, Teknik Direktör Zico'yla da bir süre sohbet etti. Ziyaret sonrası FB TV'ye açıklamalarda bulunan Tuncay Şanlı, bugün bütün desteğinin ve dualarının Fenerbahçe için olacağını belirterek, "Burada olmak son derece mutluluk verici. Arkadaşlarla uzun süre sohbet ettim. İnşallah, bugün turu geçtiğimizde evime daha mutlu döneceğim. Ben de maçta olacağım. Chelsealiler'in arasında olacağım için aşırıya kaçmayacağım ama, tribünlerden Fenerbahçe'yi destekleyeceğim. Buraya gelip hem başkan, hem hocamız, hem de arkadaşlarıma başarılar dilemek istedim. İnşallah, benim buraya gelmem de onlara moral verir. Bugün bütün desteğim, dualarım Fenerbahçemiz ile olacak" dedi.

İngiltere ile Türkiye arasındaki farklılıklarla ilgili bir soru üzerine milli futbolcu, "Futbola bakışları, anlayışları çok farklı bu da en büyük faktör. Sadece sahaya çıktıklarında işlerini yapıyorlar. Herhangi bir strese veya zorluğa girmiyorlar. Çünkü kaybetseler de, kazansalar da hayat devam ediyor. Özel hayatları, her şey kendilerine ait. Gördüğünüz gibi ben de çok rahatım. Bugün antrenmanım olmasına rağmen, hocama söyledim ve o da gayet hoşgörülü bir şekilde 'Gitmen de bir sakınca yok' dedi. Yani tamamen, mantalite olarak her şey çok farklı. Buradaki futbol anlayışı bize göre biraz daha farklı" ifadelerini kullandı.

Tuncay, Chelsea maçıyla ilgili olarak ise, "Buraya kadar geldikten sonra çok rahat bir maç olacak. Tabii çok zorluğu olan bir maç olacak ama, turu geçen taraf biz olacağız. Chelsea çok büyük bir kulüp, büyük yıldızlara sahipler. Takım olarak ve bireysel olarak iyiler. Kendi sahalarında oynadıkları için ilk 10 dakika klasik bir baskı olacaktır. İlk maçta da gördük, ilk başta onlar bastırdı ama Fenerbahçe daha sonra iyi futbolla istediği sonucu aldı. Yine aynı şekilde olacak. Tabii ki zor geçecek ama ilk 10 dakika dışında bir sorun olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

Türkiye'ye dönmesi durumunda hangi takımda oynayacağı yönündeki soruya ise Tuncay Şanlı, "Futbol hayatımı uzun süre burada devam ettirmek istiyorum. Ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe kapısı bana açık olduğu sürece, başka hiçbir yerde futbol oynamak istemem" cevabını verdi.

Fenerbahçe taraftarlarına da mesaj yollayan Tuncay Şanlı, "Şu anda dünyanın her yerinde Fenerbahçe'yi çok iyi tanımaya başladılar. Ben bile bundan faydalanıyorum. Taraftarlar zaten her zaman destek veriyor. Ben de taraftarım. Ben de destek veriyorum. Desteklerini hiçbir zaman kesmesinler. Çünkü öyle bir başkana, öyle bir yönetime sahipler ki, Fenerbahçe'yi tanıtma adına, büyüklüğü adına her şeyi yapıyorlar. Onlar destek verdiği sürece Fenerbahçe daha iyiye gidecektir" diye konuştu.

(KÇ-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title