Haberler

AK Parti'li Tunç'tan Karayolları İşçilerine Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan ile birlikte Karayolları işçilerini ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan ile birlikte Karayolları işçilerini ziyaret Etti. Tunç, işçilere kolaylıklar dileyerek, sohbet etti.

Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretleri, ev, kahvehane ve site sohbetlerinde Bartın halkına 30 Mart'ta Bartın'ın geleceği için oy vermelerini isteyen Tunç, son olarak ta İl Başkanı Yaşar Arslan ile birlikte Karayolları Şube şefliğinde çalışan işçileri ve memurları ziyaret ederek, hayırlı işler dileklerini iletti.

Milletvekili Tunç, işçileri ziyaretinde Bartın'da ulaştırma alanında çok büyük yatırımları imza attıklarını, bunda da Karayolu çalışanlarının büyük emeği olduğunu belirtti. 30 Mart'ın Bartın için çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Tunç, "Bartın'ın CHP ve MHP'ye mahkum olmadığını, Yalçınkaya ve Akın'ın tahterevalli siyaseti ile 13 yıl kaybettiklerini, artık belediyecilikte de hizmet zamanının geldiğini söyledi. Esnafları hayırlı işler dileğinde bulunan Milletvekili Tunç, "Dr. Seyfettin Kalay'la gerçekleştirecekleri uyumlu çalışmanın neticesinde Bartın'ın kısa sürede nasıl değiştiğini, güzelleştiğini, dev eserler kazandığını hep birlikte göreceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title