Haberler

Tuğba Ekincigüzellik Ve Sanatı Ataşehir'de Bir Araya Getirdi

Güncelleme:

Ethica Sağlık Grubu, Tuğba Ekinci'nin objektifinden hayata gülümseyen annelerin fotoğraflarının yeraldığı sergide sağlık ve güzellikile sanatı biraraya getirdi.

Ethica Sağlık Grubunun sosyal sorumluluk projesine destek olmak amacıyla yola çıkan Tuğba Ekinci, "Anneler Günü" için bir proje gerçekleştirdi. Bu proje doğrultusunda ünlü şarkıcı Ethica'ya vetugbaekinci.com.tr adresine başvurup, yoğun ilgi gösteren anneler arasından seçilen 22 bayanın fotoğraflarını çekti.

22 farklı karenin bulunduğu fotoğraflarda;çalışan annelerin değişik konseptlerde verdiği pozlarla her zaman güzel olduğu vurgulandı.

Anneler Günü için "Her Kadın Güzeldir" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik de çekilen annelerin fotoğrafları 13-31 Mayıs 2012 tarihleri arasında etkinliğin ev sahipliğini üstlenen EstethicaAtaşehirtıp merkezinde sergilenecektir.

Yıllardır objektiflere poz veren Ekinci bu kez vizörün arkasına geçip kadınların güzelliğini sanatseverlere gösterirken, büyük ilgi gören etkinliğin Babalar Günü için de çekilecek olan erkek fotoğraflarıyla devam edeceğini haberini verdi…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tuğba Ekinci Anneler Günü Ataşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title