Haberler

Tuan Tunalı kimdir? Tuan Tunalı nereli, kaç yaşında? Tuan Tunalı eski eşi kim?

Güncelleme:

Deniz Yıldızı adlı dizi ile dikkatleri üzerine çeken Tuan Tunalı, Yasak Elma ve Erkenci Kuş dizilerinde de boy gösterdi. Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümünde eğitim gördü. Tuan Tunalı neden boşandı?

Tuan Tunalı, Deniz Yıldızı dizisinde birlikte yer aldığı Hazal Filiz Küçükköse ile 2014 yılında nikah masasına otursa da çift 2018 yılında boşandı. 2001 yılında Best Promising Model ve 2008 yılında da Best Press Model Yarışmalarına katıldı. İşte, Tuan Tunalı hakkında detaylar...

TUAN TUNALI KİMDİR?

Tunalı, 2 Aralık 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Büyük Kolej, Kolej XXIII ve Tevfik Fikret Lisesinde eğitim gördükten sonra, lisansını Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümünde tamamladı. Ardından yüksek lisans eğitimi için de Paris'te, Sinema Bölümü üzerine MBA okuluna gitti.

Tuan Tunalı kimdir? Tuan Tunalı nereli, kaç yaşında? Tuan Tunalı eski eşi kim?

Tuan Tunalı, 2001 yılında Best Promising Model ve 2008 yılında da Best Press Model yarışmalarına katılarak Best Model unvanına layık görüldü. Profesyonel olarak Badminton, bilardo ve basketbol sporlarıyla ilgilenen genç oyuncu, İngilizce, Fransızca dillerinde de tercümanlık yapıyor.

Tuan Tunalı kimdir? Tuan Tunalı nereli, kaç yaşında? Tuan Tunalı eski eşi kim?

Deniz Yıldızı dizisindeki rol arkadaşı Hazal Filiz Küçükköse ile 2014 yılında nikah masasına oturdu, ancak ikili 2018 Nisan ayında boşandı. Bir süredir birlikte olduğu Rus sevgilisi Yana Mazanova ile 11 Eylül 2020 tarihinde evlilik kararı aldı.

Tuan Tunalı kimdir? Tuan Tunalı nereli, kaç yaşında? Tuan Tunalı eski eşi kim?

DİZİLERİ

Yasak Elma (Mete, 2018)

Erkenci Kuş (Metin, 2018)

Deniz Yıldızı (7 Sezon, Özgür, 2009-2015)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Deniz Yıldızı Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title