Haberler

Tse'den Mais Motorlu Araçlar A.ş'ye Iso 10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesi

MAİS Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş., Türk Standardları Enstitüsü'nden (TSE) TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.
Belgelendirme töreni TSE Başkanı Hulusi Şentürk ve Renault MAİS Genel Müdürü İbrahim...

MAİS Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş., Türk Standardları Enstitüsü'nden (TSE) TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.

Belgelendirme töreni TSE Başkanı Hulusi Şentürk ve Renault MAİS Genel Müdürü İbrahim Aybar'ın katılımıyla MAİS Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi. Törende konuşan Hulusi Şentürk, "TSE olarak biz 10002'nin de üzerinde bir milli standart çıkarttık. Şuan Avrupa Kalite Teşkilatı da bir ilk üzerinde çalışıyor. Büyük bir ihtimal 2014'te Avrupa'da TSE patentli olarak hizmete girecek. Müşteri dostu kuruluş belgelendirmesi başladı. Ülkemiz için ilk defa dünya çapında geçerli bir kalite standardını biz devreye sokmuş oluyoruz. Tabi buna paralel olarak birbirini tamamlayan ISO 9001'in kalite yönetim sistemini daha detaylandıran, daha etkin hale getiren sistemleri inşallah 10002'in arkasından da müşteri doğrultusunda da sizleri görmek isteriz. Çünkü büyük zincirler alabiliyor, herhangi bir kuruluş alabiliyor. Yaygın zinciri varsa onlarla temasa geçip, buluyoruz" dedi.

Törende daha sonra TSE Başkanı Hulusi Şentürk, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi'ni Renault MAİS Genel Müdürü İbrahim Aybar'a verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Hulusi Şentürk Renault Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title