Haberler

TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Dopdolu!

Güncelleme:

31 Ocak Salı günü Ece Erken'in sunduğu "İyi Fikir", anne-kız ilişkileri üzerinden geleneksel Türk kültürünün yeni nesillere aktarılmasına katkı sağlayan 'Ana Kuzusu' ve günlük dizi 'Adını Sen Koy' izleyici ile buluşacak.

Ekolojik Yaşam ve Sağlık İyi Fikir'de!

31 Ocak 2017 Salı günü ekrana gelecek olan 'İyi Fikir' programında, Ekolojik Yaşam Uzmanı Erkan Şamcı, doğal temizlik çözümleri konusunda izleyicilere bilgi verecek. Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Seher Akbaş aile ve çocuk psikolojisi hakkında merak edilen soruları cevaplayacak. Estetik ve Plastik Cerrah Op. Dr. Dilek Avşar da ameliyatsız estetik uygulamalarından bahsedecek. Ayrıca minik konuk Baha Bayırlı da bateri gösterisi ile programa renk katacak. İyi Fikir 31 Ocak Salı günü saat 09.30'da TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.30'da özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

Ana Kuzusu'nda Yarışma Heyecanı Devam Ediyor!

Ana Kuzusu'nun 31 Ocak 2017 Salı günü yayınlanacak bölümünde heyecan artarak devam ediyor. İlk haftasından bu yana yarışmada olan ve elenmeden 11. haftaya kadar gelmeyi başaran Elif Gülcanoğlu'nun, bugünkü görevi bahçedeki masa ve sandalyeleri korumaya almak olacak. Elenmeden 11. haftaya gelmeyi başaran diğer bir yarışmacı olan Seda Şan ise peçeteleri katlayacak. Yarışmada 5. haftasına giren Bahar Mustafaeva, mutfak görevinde buz kalıbında çikolata yapacak. Nur Önal'ın görevi ise teraryum yapmak olacak.

Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu Özlem Balcı'nın sunuculuğunu üstlendiği 'Ana Kuzusu' hafta içi her gün 14.30'dan itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam edecek. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları bu hafta da zorlu görevler bekleyecek.

'Adını Sen Koy' Dizisi'nin 97. Bölümünde Neler Olacak?

'Adını Sen Koy' 31 Ocak 2017 Salı günü saat 17.00'de 97. bölümü ile ekrana gelecek. Yener cezaevinden Zehra'yı arar ancak telefona Ömer bakar. Ömer Yener'in Zehra'ya olan duyguları yüzünden yine Zehra'yı suçlar. Bunun üzerine haksızlığa uğradığını düşünen Zehra da Ömer'in çok kaba ve önyargılı olduğunu söyler. Sözlerindeki gerçeklik payı Ömer'i nasıl etkileyecektir? Paralelde konaktaki kadınlar şirketin yıldönümü yemeği için hazırlanmaktadır. Zehra denediği kıyafetler içinde çok güzel görünmektedir. Ömer Zehra'nın güzelliği karşısında hem büyülenir hem onu kıskanır. Tayfun Sevim kaza ile ilgili bilgi vermek için konağa gelir ancak onu Zehra karşılar. Zehra'nın bu kazadan haberi olmadığı için duyduklarına inanamaz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halit Yerebakan Erkan Şamcı Ece Erken Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title