Haberler

Trabzonspor Kasımpaşa Maçının Ardından

Spor Toto Süper Ligin 7.1-0 yendi.

Spor Toto Süper Ligin 7. Haftasında Trabzonspor kendi sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı

1-0 yendi.

Maç sonrası açıklama yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, güven olarak sıkıntı çektikleri bugünlerde alınan üç puanın sevindikleri belirterek, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Rakibimiz bu zamana kadarki maçlarda en iyi oyunu oynayan ve skoru alan takımdı.

Kasımpaşa kaybettiği maçlar da var kazanacağı maçları kaybetti ama bugün bizim kazanmamız gerekiyordu öyle de oldu. Sahanın izin verdiği müddetçe oyun oynamaya çalıştık. Kalecinin çıkardığı ve Olcan'ın atamadığı pozisyonlar fark getirirdi. İlk yarıda bir ikinci yarıda iki pozisyon verdik oyunculara teşekkür ediyorum seyirciye teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadı. Bu dönemde üç puanda önemli bir adımdı. Mersin maçında yapmamız gerekeni bu maçta yaptık. Kasımpaşa ve Sivas'ı yenen bir takım olarak Antep ve Karabük ile Mersin'deki puan kayıpları bizim üzerimizde bir yük olarak kaldı çünkü beklentilere cevap veremedik. O da sıkıntıları beraberinde getirdi. Bugün kazanan oyuncularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Güneş Onur'un Milli takıma seçilmemesi ile ilgili soruya ise tercihlere saygı duyduklarını belirterek, " Onur böyle oynadığı sürece milli takımdaki yerini alacaktır" diye konuştu.

Trabzonsporlu Halil Altıntop ise çok iyi bir maç çıkardıklarını ifade ederek, "Hak ettiğimiz üç puanı aldığımızı düşünüyorum. Çok iyi maç çıkardığımızı düşünüyorum, eksiklerimizin olduğu bilincindeyiz önemli olan Mersin maçından sonra böyle zorlu maça takım olarak çıkmak önemliydi çok gol pozisyonlarına girdik ilk yarı da 3 sıfır yapıp garantileyebilirdik. Ama olmadı. Mersin maçından sonra iyi ve güzel bir maç sergilediğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Olcan da kazanılan bu galibiyetten çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Bizim için zor geçeceğini biliyorduk golü bulduktan sonra kontrollü oynadık, ikinci yarıda rakibin üzerimize geleceğini ve defans sorunu yaşayacaklarını biliyorduk, çok pozisyona girdik ama bunları golle değerlendiremedik" ifadelerini kullandı.

KASIMPAŞA CEPHESİ

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Kılıç ise, "Trabzonspor'un ilk 11'inde çok ofansif oyuncu vardı. İstediğimiz gibi rakip takımı durdurup, top kazanıp çabuk pasla çıkıp tehlike yaratamadık. 6'ıncı dakikada gol yememiz oyun konseptimizi alt üst etti. Sonra Halil'in bir gol pozisyonu var. Birinci devrede toparlanamadık. 42. dakikada Kalu Uche'nin kafasında beraberliği yakalasaydık maçın gidişatı değişebilirdi. İkinci yarıda daha aktiftik. Tempoyu yüksek tuttuk. Oyunu yönlendirdik. Biz risk aldıktan sonra Trabzonspor'un kontrataklardan gol şansı bulması da normaldi. Bu maç bizim için önemli bir tecrübeydi" dedi.

Kasımpaşasporlu Adem Büyük de "Oyuna istediğimiz gibi başladık ama beklemediğimiz anda geri düştük. Bu da oyun dengemizi bozdu. İlk yarıda istediğimiz topu oynayamadık ama ikinci yarıda tam anlamıyla istediğimiz gibi oynadık. Son 15 dakikada aldığımız riskler nedeniyle rakip açık alanlar buldu. Lig uzun maraton sadece 3 puan kaybettik. Milli takım arasını iyi değerlendirmek istiyoruz" diye konuştu.

Fabian Ernst ise, "Kötü bir maç sergilemedik ama Trabzon bize karşı iyi oynadı. Fenerbahçe ile oynadığımız gibi konsantre olamadık. Konsantre olmamız gerekiyordu" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şenol Güneş Trabzonspor Kasımpaşa Mersin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title