Haberler

Trabzonspor Eski Başkanı Şener: Hakem Hataları Yıllardır Var

TRABZONSPOR'un eski Başkanı Sadri Şener, hakem hatalarının yıllardır yapıldığını hatırlatarak, "Takımı iyi olan her şeye rağmen şampiyon oluyor.

TRABZONSPOR'un eski Başkanı Sadri Şener, hakem hatalarının yıllardır yapıldığını hatırlatarak, "Takımı iyi olan her şeye rağmen şampiyon oluyor. Sahada iyi olacaksın" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 yenilen Trabzonspor'un eski Başkanı Sadri Şener, hakem hatalarının yıllardır futbolun içerisinde olduğunu söyledi.

Şener DHA muhabirine hakem hatalarına sığınmanın kendilerine yakışmadığını belirterek, "Yıllardır aynı işleri konuşup duruyoruz. Hakem hataları yeni bir şey değil. 10 yıl sonra da yine aynı hatalar olacak. Takımı iyi olan her şeye rağmen şampiyon oluyor. Sahada iyi olacaksın" diye konuştu.

"DAHA İYİ OLACAK"

Bordo mavili takımın daha iyi olmasını umutla beklediğini dile getiren Şener, "Deplasmanda Beşiktaş'a, Alanya'da Aytemiz Alanyaspor'a yenilip, kendi sahanda Çaykur Rizespor ile berabere kalıyorsun. Bizim futbolcularımız niye doğru dürüst oynamıyor, neden yeniliyorlar? Asıl bunları sorgulamak lazım. Umutla bekliyoruz. İnşallah takım daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

SARAL'DAN FİKRET ORMAN'A CEVAP

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, 'Biz Trabzonspor'u 10 kişi de yenerdik, sanki gerideydik' şeklindeki açıklamalarına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı twitterdan Orman'ın açıklamalarına yanıt veren Saral, "Başarı dediğinizin altında ne var ki? Bu baskı size sürekli kendinizi ifşa ettiriyor sayın Orman. 'Biz Trabzonspor'u 10 kişi de yenerdik, sanki gerideydik' gibi garanti sözler kullanılıyor. Bu güven kime? Trabzonspor eksik kadroyla sizi evinizde hapsetti. Birileri size kalkan olmuş, haksız puan içinize dert olmuş. 61 beden elbiseye herkes özenir fakat bazılarına sizin gibi bol gelir. Trabzonspor'un tarihini size Akyazı'da alın teri ile hatırlatmak sözümüzdür" ifadelerine yer verdi.

HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Beşiktaş ile oynadığı maçın ardından 3 günlük izine çıkan Trabzonspor, yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanarak saat 19.00'da yapacağı çalışmayla Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Bordo mavililer, 8 oyuncusunun milli takımda olması ve sakat oyuncuların da fazlalığı nedeniyle kısıtlı kadroyla çalışacak.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Sadri Şener Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title