Haberler

Trabzonspor'dan Ümit Özat ve Oktay Derelioğlu'na Sert Sözler

Güncelleme:

Trabzonspor Sözcüsü Yakup Aslan, "Oktay Derelioğlu ve Ümit Özat, F.Bahçe maçıyla ilgili saçma sapan konuşuyor. Kendilerinden hesap soracağız." dedi.

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Lig Radyo'da Yetkin Etkin ile Ajans Futbol'a bağlanan, Trabzonsporlu yönetici Volkan Demiel'in maç sırasında yaptığı hareketleri kendisine iade ettiklerini belirterek ağır ifadeler kullandı. Aslan ayrıca "Oktay Dereliğlu ve Ümit Özat'a hesap soracağız" diye konuştu.

İşte Aslan'ın yaptığı o sert açıklamalar;

Olaylar hakkında düşünceleriniz neydi?

"SAĞDA SOLDA BİZİMLE KAFA BULUYORLAR"

"Futbol için konuşmak gerekirse Trabzon iyi başladı 3 net pozisyonu vardı. Fenerbahçe'nin ise sadece 1 tane yakaladığı fırsat vardı. Trabzon uzun zamandır olmadığı kadar iyi başladı ama taraftarlar provakasyona uyarak olaylara dahil oldu. Bizi de kendisini de sıkıntıya soktu. Öfkeyle kalkıp zararla oturduk. Biz 1 hafta boyunca yerel ve ulusal medyada şu telkinde bulunduk; Fenerbahçe'nin yapabileceği oyunların haddi hesabı yoktur. Sağda solda bizimle kafa buluyorlar. Kafa bulmanın nasıl olduğunu ileride hepsi görecekler. Cezalandırıldığı zaman anlayacaklar.

"TARAFTARIMIZI UYARDIK, DİNLEMEDİLER"

Şimdilik sevinmeye devam etsinler daha sonra görüşeceğiz. Yıllar öncesinde 96 yılında bizim taraftarımız bir şey atmamıştı sahaya ve Aygün'ün kafasını sararak atılmış gibi göstermişti. Her halükarda sıkıştıkları zaman her türlü entrikayı çevirebilecek potansiyele sahipler. Biz bu açıdan taraftarlarımızı uyardık ama bizi dinlemediler.

"VOLKAN'IN HAREKETİNİ İADE EDİYORUZ"

2010 yılından bu yana son 3 yıldır kupa ve şike yüzünden taraftarların üzerinde çok ciddi yük vardı. Volkan denen şahsiyetin yaptığı hareketi sevinirken yerde kayarak yaptığı hareketi uygun buluyorsa biz 10 katını kendisine iade ediyoruz. Yine uygun buluyorsa kendi camiasına da yapsın. Tekrarlıyorum ben taraftarların yaptığı hareketleri kınıyorum. Ama hatırlayın İstanbul da oynanan maçta kaleci Onur kendi armasını öptüğü için Volkan tarafından tartaklanmıştı. Arma öpmek suçsa Volkan Demirel'in yaptığı hareket nedir? Trabzonspor taraftarını germemesi gerekiyordu. Bunda federasyonun da büyük günahları vardır.

"DERELİOĞLU VE ÖZAT'A HESAP SORACAĞIZ"

Televizyonlardan özellikle TRT'den Oktay Derelioğlu Beyaz TV'den Ümit Özat gibi isimler çıkıp saçma sapan konuşuyor. Devamlı bizi hedef alan yorumlar yapıyor. Böyle devam ederse bunun hesabını ona soracağız, mahkeme yolu da açıktır. Trabzon sanki bir cinnet ve savaş şehri olarak gösterildi.

"KADIKÖY'DE YAŞANANLARI UNUTMAYIN"

Unutmayın Galatasaray'ın Kadıköy de şampiyon olduğu sezonu hatırlayın 6 saat boyunca Galatasaray'ın ne yöneticisi nede futbolcusu sahaya çıkabildi. Dünyada ilk defa bir kulüp karanlıkta kupa almak zorunda kaldı. Kadıköy'ü yaktılar, tomaları, polisleri her şeyi yakıp yıktılar bir şey olmadı, bizim yaptığımızı aynı kefeye koymaya çalışılıyor. Şimdiye kadar bu şehirde ne futbolcu veya seyirci bıçaklanıp öldürülmedi ama İstanbul kayıplar yaşandı. Mesela Trabzon'da herkes silah kullanır ve bu bir hobidir ama hiçbir zaman böyle meselelerde kullanmazlar. Zaten biz de izin vermeyiz.

Muhammet Engin Kara'nın istifasına yorumunuz nedir?

Trabzon bir doğum sancısı yaşıyor ve sıkıntılı dönemden geçiyor. Yazılı olarak bu istifa gerçekleşmemiştir. Ama bunlar çok önemli şeyler değildir ve sadece verilen görevden ayrılabilir ama yönetim yoluna devam edecek. Yakında ceza kesildiği zaman bıyık altından gülenler bakalım neler yapacaklar."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Oktay Derelioğlu Yakup Aslan Trabzonspor Ümit Özat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title