Haberler

Trabzon'da Mobilya Fabrikasında Yangın

Arsin Organize Sanayi Bölgesindeki Gündoğdu Mobilya Fabrikasında çıkan yangının kontrol altına alındığı bildirildi.

Arsin Organize Sanayi Bölgesindeki Gündoğdu Mobilya Fabrikasında çıkan yangının kontrol altına alındığı bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, yaptığı yazılı açıklamada, Arsin Organize Sanayi Bölgesindeki Gündoğdu Mobilya Fabrikasında çıkan yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarına başlandığını belirtti.

Yangında her hangi bir can kaybı yaşanmaması ve yaralı olmamasının tek tesellileri olduğunu bildiren Kınalı, "Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangının ihbarını alınca hemen olay yerine intikal etti. Ekiplerimiz 70 itfaiye aracı, arazöz ve iş makinesi ile yangına müdahale etti. Rize ve Giresun'dan da 1'er itfaiye aracı bölgeye geldi." ifadelerini kullandı.

Kınalı, tüm çalışmaları yerinden takip ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bütün ekiplerimiz ilk anda olay yerine intikal etmiştir. Bu fabrikada bin insanımız istihdam ediliyor. Trabzonumuz için çok önemli bir tesistir. Kışın kar yağışında da bir bölümünde bir hasar meydana gelmişti. İş adamı Sayın Aydın Gündoğdu ve tüm çalışma arkadaşlarına 'geçmiş olsun' dileklerimizi bir kez daha iletiyorum. Her hangi bir can kaybı ve yaralı olmaması tek tesellimizdir."

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Gündoğdu Murat Erat Trabzon Arsin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title