Haberler

3 yaşındaki çocuk 10. kattan düşerek hayatını kaybetti

Güncelleme:

Trabzon'da, 3 yaşındaki Atahan Uzunca annesinin bakkala gittiği ve evde kimsenin olmadığı bir sırada pencereden düştü. Hastaneye kaldırılan minik Atahan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde oturdukları apartmanın 10. katından düşen çocuk kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, Çukurçayır Mahallesi'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 yaşındaki Atahan Uzunca annesinin bakkala gittiği ve evde kimsenin olmadığı bir sırada pencereden düşerek ağır şekilde yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Önce Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılırken burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Atahan Uzunca'nın cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çukurçayır Ortahisar Trabzon 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (96)

YOK ARTIK:

Kimseyi kınamak istemiyorum ama bu şekilde yalnız bırakılan küçük çocuklar ya evde yangın çıkması sonucu ölüyor ya da başka şekilde. Benim oğlum 6 yaşında. Evde 1 saniye yalnız bırakmadım bugüne kadar. Bakkala, eczaneye, çöp atmaya her nereye olursa olsun onsuz gitmem. Lütfen anne babalar, bebek ya da çocuk, küçük evladınızı evde yalnız başına BI-RAK-MA-YIN!

29
3
yanıtYanıtla
Lazoski:

Eksiyi basanlar ne düşünerek basmışlar

yanıt0
yanıt1
TRABZON 61:

KINAMAYIN O ZAMAN BURADA AİLENİN YARASINI DEŞECEĞİNİZE GİDİN KENDİ ÇOCUĞUNUZU YALNIZ BIRAKMAMAYA DEVAM EDİN RABBİM HİÇBİRİNİZE BÖYLE ACI VERMESİN .

yanıt0
yanıt1
Demekki Veled Bu Aileye Nasib Degilmis:

Bidahi Dogsun Ona Gözü Gibi Bakacaklari Kesin

3
21
yanıtYanıtla
Kromagnon:

Yazdigindan utan bence! Kadin suclu evet, ama sen resmen dalga gecmissin. Evlat acisi bu, 3 yasindaki bir evladimiz olmus, biraz saygi goster, insan ol.

yanıt9
yanıt0
TRABZON 61:

ALLAH SİZİN GİBİLERİ ISLAH ETSİN NE DİYİM SİZE İNSANLIĞINIZA YAZIK . . . .

yanıt0
yanıt0
TRABZON 61:

ALLAH SİZİN GİBİLERİ ISLAH ETSİN YAZIK NE DİYİM SİZE. . . .

yanıt0
yanıt0
...................(NOKTA )....................:

kadına ceza istiyoruz sorumsuzluğunun bedelini ödesin.

11
11
yanıtYanıtla
adem yakar:

sorumsuzlugu tabıkıde ıyı degıl. cok kötü sonuclanmıs ömrü boyunca unutamaz vıcdan azabı ceker zaten. anne ıstermıydı böle olmasını hemen ceza ıstıyoruz yazmısınız zaten annenın cıgerı yanmıs bıde anneyımı kaybetmek lazım.

yanıt5
yanıt2
UYANMIŞ TÜRK:

LÜTFEN ARTIK 5 KAT VE ÜZERİ APARTMANLARIN 1. KAT İLE 2. KAT ARASINA 4 METRE ENİNDE DÜŞÜŞÜ YAVAŞLATACAK AĞ İLE İLE ÇEVRELENMESİ MECBUR TUTULSUN

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title