Haberler

Trabzon'da Üç Gündür Kayıp Olan Vaizin Cansız Bedeni Bulundu

Güncelleme:

Üç gündür haber alınamayan Trabzon İl Vaizi'nin cesedi dere kenarında bulundu. Vaiz'in ölüm nedeni yapılan otopsiden sonra belirlenecek.

Trabzon'da 3 gündür haber alınamayan vaiz Mehmet Atar'ın cesedi dere kenarında bulundu.

CESEDİ BULUNDU

Trabzon il vaizi olarak görev yapan Mehmet Atar'dan 3 gündür haber alınamıyordu. Yakınları tarafından kayıp başvurusu yapılan Atar'ın cep telefonu Köprübaşı ilçesindeki Büyükdoğanlı mahallesinde sinyal vermesi üzerine arama çalışması başlatıldı. Bölgede yapılan çalışmalarda yol kenarında otomobili bulunan Atar'ın cesedi dere kenarında bulundu.

OTOPSİ YAPILACAK

Atar'ın cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mehmet Atar Trabzon 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (6)

dürbünlü:

İnşallah akapeli degildir.

3
10
yanıtYanıtla
BOŞ ADAM (Sana dedim):

AKP li değilim ama biraz terbiye, biraz seviye

yanıt0
yanıt1
Ataman K.:

Bu şahıs bir aktrol emin olabilirsiniz çünkü her kılığa giriyorlar. Hiç bir gerçek demokrat ölü üzerinden hesap gütmez. İnsan onuruna aykırı.

yanıt0
yanıt1
46:

Allah rahmet eglesin

5
0
yanıtYanıtla
YAŞAR SEFA:

GALİBA DİNSİZ YAZACAKTI. . . . .

0
2
yanıtYanıtla
hüsamettin postoğlu:

DENİZİ GÖRMEDEN PAÇAYI SIVAYANLARA BENZTME OLDU GALİBA, SABIRLI OLANIM NETİCEYİ GÖRELİM , PEŞİN HÜKÜM VERMEK YANLIŞ BENCE

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title