Haberler

Tosya'da Fidan Dikimi

Tosya ilçesinde fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

Tosya ilçesinde fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

İzzet Aksalur Futbol Stadyumu'nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Kaymakam Mehmet Türköz, ormanların en önemli doğal kaynaklardan biri olduğunu belirtti.

Türköz, ormanların korunması için planlı ve düzenli şekilde işletilmesi gerektiğini kaydederek, şunları söyledi:

"Kesilen ağaçların, yanan ormanların ya da çeşitli şekillerle zarar gören ve yok olan ağaçların yerine yenileri dikilmeli ve böylece ormanların devamlılığı sağlanmalıdır. Kuşkusuz ormanların en önemli faydası oksijen kaynağı olmasıdır. Canlıların yaşamı için çok önemli olan ağaçları korumak ve gelecek nesillere daha çok yeşil alan bırakmak için düzenlenen bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere ve öğrencilerimize teşekkür ederim."

Daha sonra Kaymakam Türköz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezer, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Koç, Tosya Orman İşletme Müdürü Kamuran Aydoğan, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Nazi Küçükmorkoç, öğretmenler ve öğrenciler tarafından fidan dikildi. - Kastamonu

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Türköz Aksalur Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title