Haberler

TOSİAD'dan Başkan Uygur'a Nezaket Ziyareti

Güncelleme:

Aktif çalışmalarıyla dikkat çeken Torbalı Sanayici ve İş Adamları Derneği yeni yönetimiyle ilçe protokolüne nezaket ziyaretlerinde bulunuyor.

Aktif çalışmalarıyla dikkat çeken Torbalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (TOSİAD) yeni yönetimiyle ilçe protokolüne nezaket ziyaretlerinde bulunuyor. Dün de Belediye Başkanı İsmail Uygur'u makamında ziyaret eden Tahsin Cesur Ayaz başkanlığında Hüseyin Orman, Davut Aksoy, Mustafa Hoş, Adem Karadağ, Bilal Ekinci, Tamer Yıldırım ve Yurdal Alkan gibi genç isimlerden oluşan TOSİAD yönetimi, derneğin faaliyetleri ve hedefleri konusunda Başkan Uygur'a bilgi verdiler. Çiçeği burnunda genç yöneticileri makamında kabul eden Başkan Uygur, belediye olarak bütün sivil toplum örgütlerinin yanında olduğunu belirterek, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

UYGUR, "BELEDİYE OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ"

Genç yaşta önemli bir sorumluluk üstlendikleri için dernek yönetimini tebrik eden Başkan Uygur, "Toplum adına sorumluluk üstlenmek, seçilmek, bir adım öne çıkmak insana gurur verir. Ancak tabi böyle görevler üstlenmek fedakarlık getirir. Sizlerin de bu fedakarlığa hazır olduğunuzu görüyorum. Bu yaşta elinizi taşın altına koyup, toplumsal sorumluluk üstlenmişsiniz. Sizleri gösterdiğiniz bu özveriden dolayı tebrik ediyorum. Gerek Serdar Sekban döneminde, gerek Şenol Kıral döneminde aktif çalışmalarıyla dikkat çeken TOSİAD, ilçemizin önemli sivil toplum örgütlerindedir. Görev süreniz boyunca sizlere başarılar diliyorum. Bu süre içerisinde biz de belediye olarak elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.

AYAZ, "İLÇEMİZİN GELİŞMESİ VE KALKINMASI İÇİN BU GÖREVİ ÜSTLENDİK"

İlçedeki ticari hayatın gelişmesi ve kalkınması noktasındaki derneğin hedef ve çalışmaları hakkında bilgi veren TOSİAD Başkanı Tahsin Cesur Ayaz, "Bizden önceki büyüklerimiz gibi biz de ilçemizin ticaret ve sanayi kısmındaki sorunlara eğilmek istiyoruz. Bunu yaparken de fikirlerine saygı duyduğumuz sizin gibi büyüklerimizin önerilerine ihtiyacımız olacaktır. Önümüzdeki süreçte temsil ettiğimiz sektörlerdeki sorun ve sıkıntılarımızı da dile getireceğiz. Arkadaşlarımızla beraber ilçemizin gelişmesi ve kalkınması adına böyle bir görev üstlendik" şeklinde konuştu. TOSİAD yöneticileri, ziyaretine İlçe emniyet Müdürlüğü ile devam etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Uygur Mustafa Hoş Karadağ Torbalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title