Haberler

Toroslar'da 2008 Hedefi 20 Yeni Projeli Yol

Mersin'in Alt Birim Toroslar Belediyesi, 2008 Yatırım Programına Aldığı Projeli Yol Çalışmalarına Başladı.

Mersin'in alt birim Toroslar Belediyesi, 2008 yatırım programına aldığı projeli yol çalışmalarına başladı.

Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Çavuşlu, Sağlık, Akbelen, Alsancak, Kurdali, Selçuklar, Osmaniye ve Zeki Ayan mahallelerinde gerçekleştirilecek projeli yol çalışmalarına Çavuşlu Mahallesi 89060 Sokak'tan başladı.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 2008 yatırım programında 20 projeli yol yapmayı hedeflediklerini belirterek, "Toroslar Belediyesi olarak 2008 yatırım programımızda 20 tane projeli yol yapacağız. Bunlardan bir tanesi olan Çavuşlu Mahallesi 89060 Sokak'ta kaldırım çalışmalarının bitmesinin ardından asfaltlama çalışmalara başladık. Burası Çavuşlu Mahallesi'nin en geniş yollarından bir tanesi" dedi.

Projeli yolların Akbelen ve Çavuşlu mahallelerinde başlatıldığını vurgulayan Tuna, kaldırım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte başlatılan asfaltlama çalışmalarının ardından ışıklandırmasının da yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydetti. Tuna, "Projeli yol yapmayı düşündüğümüz 4 sokakta çalışmalarımıza başladık. İnşallah kısa bir süre içerisinde bunların tamamı bitirilecek. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

(HK-HK-Y) 28.05.2008 19:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title