Haberler

Torku Konyasporda Martins Defteri Kapandı

Güncelleme:

Torku Konyasporun bir süredir görüştüğü Nijeryalı golcü Obafemi Martins transferi askıya alındı.

Spor Toto Süper Lig'de güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Torku Konya spor, yıldız golcü peşinde. Torku Konya spor Başkanı Ahmet Şan, Martins'in kulübü ile sözleşmesinin Aralık ayına kadar sürmesi nedeniyle transferini askıya aldıklarını söyledi.

Kulüp basın sözcüsü Ahmet Baydar'ın basına için verdiği iftar yemeğine ikinci başkan Fatih Yılmaz, futbol şubesinden sorumlu başkan yardımcısı Selçuk Aksoy ve asbaşkanlardan Ömer Korkmaz ile birlikte katılan başkan Ahmet Şan, açıklamalarda bulundu.

Konya'da başlayıp Isparta Davraz'da devam eden, Hollanda ve tekrar Türkiye'de yapılacak kamplarla takımın yeni sezona hazırlandığını hatırlatan başkan Şan, yeni stadyumda Avrupa devi bir takımla açılış maçı yapmayı düşündüklerini söyledi.

Ahmet Şan, taraftara stada girebilmeleri için passolig kartı almalarını gerektiğini anımsatarak, "Passolig kartı olmadan giriş kartı ve giriş bileti almak mümkün değil. Yeni stadyumda her keseye uygun bilet fiyatı ayarladık. Sadece numaralandırmalar tamamlandıktan sonra kamuoyuna duyurup satışa başlanacak. Zannedersem Konya spor taraftarı kendine yakışanı yapacaktır yeni stadı dolduracaktır. Kombine satışlarımızın rağbet göreceğini düşünüyorum. Localarımıza şu an isimler yazdırıldı. Sadece maraton tarafında birkaç boş loca kaldı. Büyük bir rağbet var, stadı doldurarak yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı ümit ediyoruz" dedi.

"3 OYUNCU TRANSFER EDİLECEK"

Transfer çalışmalarına değinen Başkan Şan, kaleci, sol kanat ve forvet mevkisine transfer yaparak sezona hazır gireceklerini kaydetti. Başkan Şan, "Arzu edilen yeni stadımızla o ambiansa uygun bir futbol sergilemek için yıldız transferi yapılmasını düşünüyoruz. Özellikle forvet mevkisine. Yerli kaleci noktasında da sürekli çalışıyoruz ama 5+3 statüsünden dolayı biraz sıkıntı yaşıyoruz. En son çare eğer olmazsa yabancı bir kaleci alacağız. Önemli olan burada Konyasporumuzun sezonda iyi bir yerlerde olabilmesini sağlamaktır. Yönetim olarak biz çalışmalarımızı yapıyoruz daha sonra söz hakkı taraftarımıza gelecek" diye konuştu.

Amerika'nın Seattle Sounders takımında forma giyen Nijeryalı golcü Obafemi Martins'in transferinin askıya alındığını duyuran Ahmet Şan, "Bu oyuncunun kulübüyle sözleşmesi aralık ayına kadar devam ettiği için şu anda transfer defteri kapandı gibi görünüyor. Transfer komitemiz alternatif oyuncularla görüşüyor. 1 hafta içerisinde transferin neticelenmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Torku Konya spor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar ise spor basını ile birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Konyamız Türkiye'nin en büyük ve modern statlarından birine kavuşuyor. Taraftarımızın stadımızı doldurmasını istiyoruz ancak bu noktada da Passolig kartları çok önemli. Bu kartı olmayan maçlara giremeyecek. Herkesin bu bilinçle Passolig kartlarını almasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Obafemi Martins Ahmet Baydar Ahmet Şan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title