Haberler

Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcılarımız Sayın Alpaslan Kavaklıoğlu ve Sayın Muhsin Dere Niğde'ye teşrif ettiler.

Güncelleme:

Tamamı Niğde'nin Bor ilçesindeki 7'nci Ana Bakım Merkez Komutanlığında üretilen Seyyar Sahra Hastanesinin teslim ve açılış törenine katılmak üzere ilimiz Niğde'ye teşrif eden Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcılarımız Sayın Alpaslan Kavaklıoğlu ve Sayın Muhsin Dere, açılış töreni öncesi...

Tamamı Niğde'nin Bor ilçesindeki 7'nci Ana Bakım Merkez Komutanlığında üretilen Seyyar Sahra Hastanesinin teslim ve açılış törenine katılmak üzere ilimiz Niğde'ye teşrif eden Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcılarımız Sayın Alpaslan Kavaklıoğlu ve Sayın Muhsin Dere, açılış töreni öncesi Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek'i makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette Milli Savunma Bakan Yardımcılarımız Sayın Alpaslan Kavaklıoğlu ve Sayın Muhsin Dere'ye ilimiz Niğde'nin genel durumu hakkında bilgi veren Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, ziyaretlerinden ve ilimize göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Valilik ziyaretlerinin ardından Milli Savunma Bakan Yardımcılarımız Sayın Alpaslan Kavaklıoğlu ve Sayın Muhsin Dere ile beraberlerindeki heyet, Bor ilçesi 7'nci Ana Bakım Merkez Komutanlığında üretimi tamamlanan ve en son teknoloji le donatılmış Seyyar Sahra Hastanesinin açılış törenine katıldılar.

Gerçekleştiren açılış törenin ardından Sahra Hastanesinde incelemelerde bulunan Milli Savunma Bakan Yardımcılarımız Sayın Alpaslan Kavaklıoğlu ve Sayın Muhsin Dere ile Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek daha sonra Bor Belediye Başkanı Serkan Baran'ı makamında ziyaret ettiler.

Niğde'de yapmış oldukları ziyaret ve incelemelerinin ardından Milli Savunma Bakan Yardımcılarımız Sayın Alpaslan Kavaklıoğlu ve Sayın Muhsin Dere ilimizden ayrıldılar.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Milli Savunma Bakanlığı Alpaslan Kavaklıoğlu Niğde Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title