Haberler

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nden 3 Proje

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce hazırlanan ‘Gençliğe Önem Geleceğe Güven’ , ‘Gözsüz de Görebilirim’ , ‘Eğitimin Devamlılığına Engel Yoktur’ adlı projelerin tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan 'Gençliğe Önem Geleceğe Güven', 'Gözsüz de Görebilirim', 'Eğitimin Devamlılığına Engel Yoktur' adlı projelerin tanıtım toplantısı yapıldı.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ve vatandaş ile emniyet arasında köprü görevi yapan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, 2016 yılında üç ayrı projeyi tanıtmak için Grand Terme Otel'de projelerin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Kırşehir Vali Yardımcısı Gökhan Gürbüzerol, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Adalet Komisyonu Başkanı Burhanettin Öksüm, Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ahmet Gökbel, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Varol, Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, İl Müftüsü Mehmet Şahin, Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan, Kurum Amirleri ve çok sayıda davetliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, "Geleceğimiz olan çocuk ve gençlerimizin bilgili, kültürlü kişilik sahibi kanunları bilen ve uyan sosyal hayatta başarılı bireyler olarak yetiştirmelerine katkı sağlanması hedeflenmektedir"dedi.

3 ayrı projenin tanıtımını yapan Kırşehir İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül projeler hakkında bilgiler vererek, "Bu üç ayrı projelerimizle çocuklarımız, gençlerimiz ve engelli vatandaşlarımızın sosyal ve toplum hayatında bilgili, bilinçlendirme ve devletine faydalı kanunları bilen ve uyan bireyler olarak yer almalarının yanı sıra vatandaşlarımız üzerinden bir ibret kültürü oluşturmak engelli vatandaşlarımızın da toplumun bir parçası olmanın bilinci yerleşmesini hedefliyoruz."diye konuştu.

Proje tanıtım toplantısı öğle yemeğin ardından sona erdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sıtkı Akgül Veli Şahin Kırşehir Terme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title