Haberler

Tokat'ta 225 Köy Yolu Ulaşıma Kapalı

Tokat'ta yoğun kar yağışı sonucu kapanan 225 köy yolunun ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi ekipleri çalışması yaptı.

Tokat'ta yoğun kar yağışı sonucu kapanan 225 köy yolunun ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi ekipleri çalışması yaptı.

Tokat'ta etkili olan kar yağışı sonucu 225 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri ise yolda mahsur kalan araçları kurtararak köy yollarını açmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Tokat İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol, il merkezine bağlı 20 kilometre uzaktaki Alan Köyü yolunda karla mücadele çalışmalarına katıldı. Başkan Elibol, açtıkları köy yollarının kar yağışının devam etmesi nedeni ile tekrar kapandığını söyledi. 4 bin kilometrelik yol ağında karla mücadele çalışması yaptıklarını belirten Başkan Elibol, "40 yakın araçla karla mücadele çalışması yapıyoruz. İhtiyaca göre bu sayı artabiliyor. Kar yağmasından son derece memnunuz. 6 aya yakın bir süredir ilimiz yağış almıyordu. Biraz bizi yoruyor ama kar yağacak yollar kapanacak bizlerde açacağız. Ekiplerimiz çalışmalarını geceli gündüzlü acil durumlara göre çalışıyor" dedi.

Asılsız ihbarların olduğuna dikkat çekerek vatandaşlara 'asılsız ihbarda bulunulmaması' uyarısında bulunan Başkan Elibol, "Çünkü asılsız yapılan ihbar gerçek yapılan ihbarı bazen engelliyor. 'Yolda kaldık, donacağız. Acil yardım' şeklinde ihbar geliyor. Oysa öyle bir durum olmadığı halde ekip oraya yönlenirken, gerçekten sıkıntı yaşayan mağdur oluyor. Bu konuda daha hassas olmalarını bekliyoruz" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Elibol Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title