Haberler

Tokat 82 Yaşında Okuma-yazma Öğrendi

82 yaşında okuma-yazma öğrendiTOKAT'ta okuma-yazma seferberliği kampanyası katılan 82 yaşındaki 3 çocuk babası Ali Aydın katılım belgesi aldı.

82 yaşında okuma-yazma öğrendi

TOKAT'ta okuma-yazma seferberliği kampanyası katılan 82 yaşındaki 3 çocuk babası Ali Aydın katılım belgesi aldı. Aydın ilk olarak çocukların ismini yazdığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma-yazma seferberliği kampanyası kapsamında okuma ve yazma öğrenen 80 kişiye 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında düzenlene törenle kurs bitirme belgesi verildi. Düzenlenen törene Tokat Valisi Ömer Torman, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan ve kursiyerler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program okuma-yazma öğrenen kursiyerlere belgeleri verildi.

ÇOCUKLARININ ADINI YAZDI

Kent merkezinde yaşayan 3 çocuk babası, 9 torun sahibi işçi emeklisi 82 yaşındaki Ali Aydın, mahallelerinde bulunan cami imamının yönlendirmesi ile okuma yazma seferberliğine katıldığını ifade ederek, "Okuma ve yazmada hiç zorlanmadım. Hemen öğrendim. Bizim zamanımızda o zaman okul yoktu. Sonradan yapıldı. Yaşım geçtiği için de gidemedim. Okuma ve yazmayı öğrendiğimde ilk önce çocuklarımın ismini yazdım" dedi.

Tokat Valisi Ömer Toraman'ın elinden kurs bitirme belgesini alan Ali Aydın, çok mutlu olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Ali Aydın Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title